• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Categorii populare

Ne pare rău, momentan nu există lăzi de nisip în vânzare.

Lăzi de nisip pentru copii

O ladă de nisip Wickey este echipamentul de joacă de grădină perfect pentru exterior și aduce multă distracție tuturor copiilor. Alegeți dintre o ladă de nisip cu acoperiș, o ladă de nisip cu căsuță de joacă sau o ladă de nisip simplă din lemn. Lăzile de nisip din lemn pentru copii de înaltă calitate de la Wickey sunt simplu și rapid de asamblat într-o după-masă însorită. Adăugați nisipul, aduceți câteva jucării și deja poate să înceapă distracția. Prăjituri din nisip, castele din nisip, tunele secrete – în lada de nisip se creează o lume fantastică, iar copilul dvs. este maestrul de la locul de joacă!

Lada de nisip cu capac

Convingeți-vă de lăzile noastre de nisip Wickey cu capac rabatabil. Lăzile noastre de nisip pentru copii se deosebesc în special prin calitatea solidă și aspectul robust. Spre deosebire de o ladă de nisip din plastic, lăzile de nisip din lemn sunt foarte rezistente la intemperii și au o durată lungă de viață. Dacă achiziționați o ladă de nisip proprie, aveți posibilitatea de a vă privi copiii la joacă de pe fereastra de la bucătărie. Pentru protecția împotriva rădăcinilor și a viermilor puteți comanda o folie anti-buruieni la comandarea lăzii de nisip pentru copii. Folia lăzii de nisip este disponibilă în diverse dimensiuni. Exact ca și o prelată sau folie, un capac din lemn protejează de frunze și alte murdării, astfel încât lada de nisip rămâne ușor de întreținut. După joacă, lada de nisip poate fi închisă foarte simplu cu capacul; pentru aceasta alegeți din magazinul online Wickey lada de nisip cu capac de dimensiunea dorită. Puteți alege între un model cu capac detașabil sau un model cu capac integrat. Acest capac se poate rabata foarte ușor, astfel încât puteți obține o bancă pentru lada de nisip. Datorită băncii de șezut atât copiii cât și dvs. vă puteți așeza confortabil pe bancă pe durata jocului în lada de nisip.

Pe timp de vară lada de nisip este preferată ca modalitate de joacă. Astfel, la temperaturi externe ridicate, o ladă de nisip cu acoperiș parasolar sau o ladă de nisip scoică sunt ideale. Și în cazul acestui model, două plăci rabatabile au rol de capac, care protejează de animale și intemperii. Prin faptul că ambele laturi rabatabile ale scoicii sunt la fel de înalte, o latură se poate umple cu apă și se poate folosi ca piscină. Aici, micuții fie se pot răcori în apă sau pot folosi apa pentru jocurile în nisip și formarea de păpălașcă. Prietenii copiilor dvs. și copiii vecinilor vor iubi lada de nisip! Pentru cineva care, spre exemplu, își dorește o ladă de nisip ieșită din comun, în formă de vapor de pirați, complexele noastre de joacă cu design-uri multiple constituie o opțiune perfectă. Cine dorește să achiziționeze o ladă de nisip, care oferă opțiuni de joacă suplimentare, poate combina lada de nisip cu unul dintre complexele noastre de joacă la prețuri accesibile. Aici copiii se pot cățăra, se pot da pe tobogan și se pot da în leagăn cu prietenii.

Lăzi de nisip din lemn

Lăzile de nisip Wickey din lemn sunt disponibile în mai multe dimensiuni. O ladă de nisip mică sau mare poate fi aleasă în funcție de spațiul disponibil din grădină, dar și în funcție de numărul copiilor dvs. O ladă de nisip scoică sau o ladă de nisip mai mică în formă dreptunghiulară sunt potrivite și pentru balcon. Pentru familiile cu mai mulți copii este avantajoasă alegerea unui model mai mare. Sau puteți alege căsuța de joacă cu ladă de nisip. Astfel, fiecare maestru în construcții are suficient spațiu pentru propriul castel de nisip! O ladă de nisip cu acoperiș vă protejează copiii de razele soarelui și oferă și adăpost în cazul unei ploi scurte. Toate echipamentele de joacă din lemn Wickey sunt proiecte do-it-yourself extraordinare. Vă arătăm cum puteți construi singur o ladă de nisip!

Spre deosebire de lăzile de nisip din plastic, lăzile de nisip din lemn se adaptează foarte bine grădinii dvs. din punct de vedere optic. Un alt avantaj al lăzii de nisip din lemn este diversitatea sa. Dacă doriți să păstrați curată lada de nisip, o ladă de nisip cu capac oferă soluția ideală. Băncile confortabile cu spătar se rabatează simplu spre interior și se transformă astfel într-un capac rabatabil. Pisicile, păsările și alte animale nu au nicio șansă de a strica nisipul și astfel economisiți timp cu curățarea. Pentru a proteja de insecte și rădăcini mici, o folie anti-buruieni este completarea ideală la lada de nisip din lemn. În rest: un leagăn din lemn lângă lada de nisip va transforma grădina în locul de joacă preferat al celor mici.

Accesorii pentru lada de nisip

Să construiești castele de nisip în grădină constituie o distracție enormă, dar joaca de-a prinselea și săriturile sunt și ele distractive. Pentru ca ai dvs. copii să nu își facă vânătăi și să poată alerga în siguranță în jurul lăzii de nisip Wickey, în magazinul nostru găsiți și protecțiile de margine. Protecțiile verzi din plastic se potrivesc perfect pe toate colțurile și sunt disponibile la Wickey în seturi practice a câte 4 bucăți. Pentru ca distracția să nu fie stricată de rădăcini sau viermi nedoriți, vă recomandăm să dotați lada de nisip cu folia anti-buruieni înainte de a o umple cu nisip. În magazinul Wickey puteți achiziționa folia anti-buruieni potrivită, disponibilă în mai multe dimensiuni. Sugestia noastră: sortimentul nostru cuprinde cadre de leagăn extraordinare pentru și mai multă bucurie la joacă. Leagănele pot fi adaptate individual cu șezuturi de leagăn extraordinare de la Wickey.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right