• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Categorii populare

Tobogane pentru spațiile private și publice

Indiferent dacă este mare sau mic, orice copil se distrează pe tobogan! Se urcă sus și deja poate să înceapă distracția pe tobogan – cu prietenii sau cu animalul de pluș preferat. În magazinul online Wickey vă puteți extinde complexul de joacă pentru copii cu un tobogan de grădină colorat. Copiii dvs. nu vor mai dori să renunțe la aceste accesorii pentru complexul de joacă.

Tobogane pentru copii

Copiii se urcă pe complexul de joacă, coboară pe tobogan și fac o oprire în lada de nisip înainte ca jocul să înceapă din nou. Pentru jocul preferat al copiilor, Wickey oferă tobogane pentru copii de diverse lungimi, potrivite cu înălțimea platformei complexelor de joacă. Atât pentru toboganul privat din grădină cât și pentru toboganele de la locurile de joacă publice, vă stau la dispoziție diverse modele. Alegeți aici toboganul în culoarea preferată a copilului dvs. și care se potrivește cu accesoriile complexului de cățărat. Indiferent dacă doriți să asamblați singur un leagăn cu tobogan sau sunteți deja mândrul proprietar al unui complex de joacă de la Wickey, în magazinul nostru online găsiți cu siguranță toboganul complementar perfect pentru copilul dvs.

Diverse echipamente de joacă și paturi pentru copii cu tobogan

Pentru ca eroii dvs. să aibă parte de distracție la joacă, Wickey oferă diverse produse din lemn cu un tobogan pentru copii. De la echipamente de joacă pentru grădină până la paturi pentru copii, un tobogan poate constitui extensia perfectă pentru numeroase experiențe. Astfel, un tobogan ondulat Wickey se potrivește atât pentru complexele noastre de joacă cât și pentru paturile înalte pentru copii și supraetajate impresionante. Vizualizați diversele modele și alegeți favoritul dvs. Unele paturi pentru copii  pot fi livrate direct ca pat înalt pentru copii cu tobogan. Chipurile copiilor dvs. vor radia de fericire. Și căsuțele în copac pentru copii, căsuțele din lemn și căsuțele de joacă pe piloni cu tobogan sunt atracția principală în grădină. În cazul tuturor produselor, toboganele garantează aventura!

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right