• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Echipamente de joacă pentru locurile de joacă publice

Locurile de joacă publice sunt foarte apreciate de familii - aici copiii se pot juca și se pot zbengui după bunul plac și își pot face noi prieteni pe parcurs. Fie că este vorba de un camping, de o grădiniță sau pur și simplu de un parc: oriunde se găsesc echipamente de joacă în aer liber, familiile cu copii mici se simt deosebit de confortabil. Echipamentele de joacă pentru copii utilizate în mod public sunt dezvoltate în conformitate cu standardul UE EN 1176, ceea ce le face să fie echipamentele ideale pentru locurile de joacă. Wickey oferă o gamă largă de echipamente de joacă din lemn certificate. Complexurile de joacă și leagănele noastre sunt rezistente la intemperii și la vandalizare și pot rezista oricărui atac al copiilor, indiferent cât de energic ar fi. Dacă proiectați un loc de joacă și doriți să cumpărați echipamente profesionale pentru locuri de joacă, atunci magazinul online Wickey este locul potrivit pentru dumneavoastră. Selectați un model potrivit pentru structura dvs. de joacă și comandați direct de la producătorul echipamentului de joacă.

Atunci când la locul dvs. de joacă se află echipamente de joacă de la Wickey, acestea vor impresiona prin lemnul masiv și designul sofisticat. Vă oferim un raport calitate-preț foarte bun pentru un produs de înaltă calitate. Creșteți atractivitatea hotelului sau a restaurantului dvs. cu un leagăn pentru domeniul public sau un complex de joacă cu tobogan. Indiferent dacă echipamentul de joacă este amplasat în grădiniță, în parc sau în curtea școlii, designul plin de imaginație este ideal pentru a încuraja creativitatea copiilor. Un loc de joacă le oferă părinților posibilitatea de a se relaxa în timp ce cei mici își îmbunătățesc abilitățile de joacă prin cățărare și legănare și își fac noi prieteni.

Complexuri de joacă Wickey PRO EN 1176

Complexurile noastre de joacă Wickey PRO au fost dezvoltate special pentru a satisface cerințele privind echipamentele pentru locurile de joacă publice. Pentru un design individual al locului de joacă pentru copii, echipamentele noastre de joacă din lemn sunt 100% modulare. Datorită stâlpilor din lemn robust, o grupuri mari de copii se pot juca și distra în siguranță. Fie că este vorba de zăpadă, ploaie sau soare - complexurile de cățărare PRO sfidează toate condițiile meteorologice. Un alt avantaj: comandați echipamentul pentru locurile de joacă direct de la producător. Dacă v-ați decis să cumpărați un complex de joacă PRO pentru locul de joacă, veți încânta copiii și părinții deopotrivă.

Găsiți aici echipamente de joacă comerciale potrivite pentru curtea școlii, restaurantul, hotelul sau comunitatea dvs.: O căsuță de joacă pe piloni este ideală pentru o școală primară sau grădiniță, deoarece cu o înălțime a platformei de 100 cm, chiar și copiii mai mici urcă cu pași agili. Dacă doriți să achiziționați un echipament de joacă versatil pentru locul de joacă al unei școli sau al unei tabere mai mari, un cadru de cățărare robust sau un complex de joacă este alegerea optimă.Cu mai multe turnuri, poduri oscilante și cutii de nisip, complexurile mari de joacă oferă suficient spațiu pentru grupuri mari de copii și sunt ideale pentru o utilizare regulată. La Wickey veți găsi complexuri de joacă individuale pentru domeniul public, cu tobogane și o ladă de nisip integrată.

Aproape toate complexurile de joacă PRO pot fi achiziționate cu sau fără un cadru de leagăn. În timp ce modelele G-Force cu leagăn oferă o distracție suplimentară, modelele de bază economisesc mai mult spațiu. În acest fel, echipamentul de joacă îi poate încuraja pe cei mici, dar și pe copiii mai mari, să își dea frâu liber creativității atunci când se cațără și se joacă. Completați cadrul de cățărare PRO cu accesoriile noastre certificate, cum ar fi un tobogan sau un stâlp de pompier, iar locul dvs. de joacă va avea tot ceea ce își dorește inima unui copil.

Leagăne pentru spații publice

Leagănul este foarte distractiv pentru orice copil! Leagănele din lemn robuste vde la Wickey sunt ideale ca echipamente de joacă pentru grădiniță sau ca o completare grozavă la locul de joacă din localitate. Montați un șezut de leagăn pentru copii special conceput pentru domeniul public și certificat în conformitate cu standardul UE EN 1176 sau leagănul nostru robust de tip cuib, pe care se pot legăna mai mulți copii împreună. În acest fel, toți copiii pot avea parte de aventuri minunate la locul de joacă public. După ce ați găsit șezutul de leagăn preferat, veți avea nevoie de cârligele de leagăn potrivite pentru asamblare. La noi veți găsi o gamă largă de cârlige de leagăn pentru o fixare sigură și accesorii de leagăn excelente! Bineînțeles, puteți cumpăra leagăne din lemn pentru locul de joacă din magazinul nostru online Wickey.

Accesorii pentru echipamente de joacă publice

Atunci când cumpărați echipamente de joacă pentru locul de joacă pentru copii, căutați cu siguranță și accesoriile potrivite. În magazinul online Wickey, pe lângă leagănele și toboganele certificate, veți găsi cârlige de leagăn galvanizate la cald pentru o fixare rapidă și sigură pe bara leagănului. Pentru a ne asigura că echipamentul de joacă în aer liber poate fi, de asemenea, fixat în siguranță la sol, vă oferim ancorele noastre unghiulare foarte mari, testate în conformitate cu standardul UE EN 1176. În plus, vă puteți extinde echipamentul de joacă pentru copii cu ajutorul accesoriilor certificate pentru uz public. Fie că este vorba de mânere, mânere de cățărare sau balansoare pe arcuri: locul de joacă pentru copii devine și mai atractiv pentru cei mici și cei mari cu echipamentele de joacă din lemn Wickey pentru spații publice.

Wickey echipamente de joacă publice precum și restul sortimentului nostru, sunt evaluate în medie de către clienții noștri cu 4,4 din 5 stele.

FAQ

  • Cât costă un complex de joacă pentru domeniul public?

    Costurile pentru un loc de joacă public variază foarte mult și depind de diferiți factori, precum mărimea, echipamentele instalate și întreținerea.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right