• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Categorii populare

Leagăne cu șezut

Ați găsit deja cadrul de leagăn din lemn sau complexul de joacă potrivit cu un leagăn dublu de la Wickey? Atunci vă mai lipsesc doar accesoriile potrivite. În accesoriile pentru leagăne Wickey găsiți leagăne cu șezut potrivite pentru copiii de orice vârstă: Leagăne pentru copii mici, leagăne pentru copii și echipament de gimnastică. Dacă aveți mai mulți copii, puteți suspenda mai multe leagăne cu șezut, care corespund preferințelor individuale ale copiilor dvs. La Wickey găsiți leagăne pentru până la patru copii.

Cu accesoriile de leagăn de înaltă calitate leagănul din grădina dvs. devine o adevărată atracție. Indiferent dacă alegeți leagănele cu cauciuc obraznice, leagănele fantezie colorate sau combinația clasică de cadru de leagăn și șezut de leagăn din lemn - calitatea accesoriilor de leagăn Wickey se deosebește din punct de vedere optic.

Leagăne pentru copii mici

Pentru copiii mici legănatul este o plăcere specială. Mișcarea și aerul curat îi fac multă plăcere copilului. Este important ca acesta să fie în siguranță și să stea stabil în leagăn. La alegerea șezutului de leagăn corect pentru copilul dvs. puteți alege în funcție de gusturile dvs. Toate leagănele pentru copii mici de la Wickey oferă siguranța necesară și confort maxim. Spre exemplu, leagănele pentru copii mici din lemn sunt moi și au aspect de lemn natural. Foarte populare sunt leagănele pentru copii mici reglabile. Acestea pot fi adaptate corespunzător la creșterea copilului dvs. până când leagănul pentru copii mici se transformă într-un leagăn pentru copii.

Leagăn pentru copii si leagane cuib

Foarte palpitantă devine joaca pentru copiii de la 3 ani, deoarece leagănele pentru copii de la Wickey sunt disponibile într-o multitudine de variante. Care îi place cel mai mult copilului dvs.? Alegeți un leagăn disc din plastic sau micuții se avântă în aventuri într-o lume de fantezie cu leagănul căluț Wickey sau leagănul maimuță. Alegerea vă aparține. Un leagăn cuib mare oferă nu doar spațiu pentru mai mulți copii, ci permite chiar și acrobații precum legănatul în poziție întinsă și din picioare! Leagănele cuib Wickey sunt ușor de suspendat și sunt disponibile în diametre cuprinse între 60 cm și 120 cm. Frații de neseparat și cei mai buni prieteni se leagănă împreună într-un leagăn gondolă, iar micile maimuțele cățărătoare se vor bucura mult de echipamentul de gimnastică precum inele de gimnastică sau trapez . În afară de acestea găsiți leagăne din lemn pentru interior și exterior. Pe cât de diferite sunt caracterele copiilor pe atât de variată este gama de leagăne Wickey.

Leagăn dublu și leagăn gondolă

Dacă micuții sunt pasionați de zbor și iubesc senzația pe care le-o dă legănatul, atunci alegerea potrivită este leagănul gondolă. Micuții piloți se pot așeza unul lângă altul pe leagănul copiilor și să se înveselească reciproc. Metalul leagănului gondolă este format din metal cu strat de pudră, băncile sunt realizate din lemn de înaltă calitate sau plastic. Dacă doriți să descoperiți și alte leagăne duble, vizitați mega-leagănele noastre unice sau leagănul cauciuc de la Wickey!

Șezuturi de leagăn pentru spațiile de joacă publice

Și pentru utilizarea publică Wickey oferă multe șezuturi de leagăne pentru copii mici și copii, leagăne cuib precum și echipament de gimnastică. Accesoriile pentru leagăn pentru utilizarea publică îndeplinesc standardele europene pentru spațiile de joacă EN 1176 și astfel sunt potrivite pentru utilizarea în școli, grădinițe și locuri de joacă publice. Șezuturile de leagăn pentru locurile de joacă publice  de la Wickey profită de o rezistență speciala la intemperii și sunt robuste împotriva vandalismului. Cârligele de leagăn și colțarele de formă pătrată sunt și ele testate și oferă multă stabilitate și siguranță la solicitare.

Fixarea șezutului de leagăn

Cadrul de leagăn este montat, dar mai lipsește șezutul pentru leagăn înainte să înceapă distracția. Cu puține mișcări montați șezutul de leagăn ales pe leagănul Wickey. În funcție de modelul șezutului de leagăn puteți alege un colier de leagăn cu carabină sau un cârlig de leagăn. Un colier de leagăn se fixează în jurul barei portante. Cârligul de leagăn se montează făcând o gaură prin bară.

Indiferent dacă este vorba despre un cadru de leagăn simplu, un leagăn cu tobogan sau un complex de joacă complet: La Wickey aveți nenumărate opțiuni de a amenaja individual un loc de joacă pentru copilul dvs.

Recomandarea noastră: Pentru a garanta siguranța necesară pentru aventurile deosebit de intense, în cazul unui sol dur se recomandă ca zona din jurul leagănului și a locului de joacă să fie prevăzută cu pavele de protecție.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right