• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Top 10

minus-circle plus-circle Ar trebui să fixez echipamentul de joacă în sol?

Chiar dacă echipamentul dvs. de joacă pare stabil și sigur: pentru garantarea siguranței copiilor dvs. vă recomandăm să ancorați fiecare echipament de joacă în pământ. Prin această ancorare, stabilitatea complexului de joacă sau a leagănului devine și mai mare! Toate ancorele sunt înșurubate de stâlpii complexului de cățărare și nu se văd din exterior – în funcție de tipul de ancoră ales de dvs. În general, vă recomandăm să ancorați în pământ fiecare stâlp al turnului care ajunge la sol. Scările și pereții de cățărat trebuie fixați, de asemenea, cu câte 2 ancore. Pentru mai multe informații, consultați descrierea produsului.

Sfat: Ancorele noastre unghiulare sunt perfecte pentru orice complex.

minus-circle plus-circle Cum se asamblează cadrul de bază și cum se fixează ancorele în beton?

Atunci când fixați ancorele în beton / asamblați cadrul de bază, procedați după cum urmează:

  • Instalați cadrul de bază și plasați-l în poziția finală. Vă rugăm să acordați atenție distanțelor de siguranță conform instrucțiunilor de montaj.
  • Marcați zonele din jurul stâlpilor unde va fi amplasat cadrul de bază. Mutați-l astfel încât toate găurile să poată fi săpate cu ușurință. Notă: Găurile trebuie să aibă o adâncime de aprox. 70 cm și un diametru de aprox. 30 cm.
  • Montați ancorele în partea interioară a stâlpilor.
  • Așezați acum cadrul de bază pe locul final.
  • Complexul de joacă trebuie să fie aliniat pe orizontală. Folosiți pietre sau pene de lemn în acest scop.
  • Turnați betonul gata preparat în găuri până ajunge la o adâncime de aprox. 60 cm. Asigurați-vă că numai ancorele sunt acoperite cu beton, iar stâlpii rămân la suprafață.
  • După ce betonul se usucă, puteți umple restul spațiului rămas liber cu pământ vegetal.

Asigurați-vă că stâlpii de susținere ai echipamentului de joacă sunt în contact cu solul atunci când îi fixați în beton. O ancorare corectă este necesară pentru stabilitatea complexului de joacă și ajută la evitarea unor situații periculoase. În plus, aceasta protejează șuruburile de ruginirea prematură.

Betonneren

Anchors

minus-circle plus-circle Am nevoie de un plan de fundație pentru a asambla complexul de joacă?

Nu este necesar un plan de fundație, deoarece echipamentul de joacă este mai întâi asamblat complet și apoi fixat în beton la locul său final. Pentru mai multe informații despre structura cadrului de bază, a se vedea următoarea întrebare: "Cum se asamblează cadrul de bază și cum se fixează ancorele în beton?".

minus-circle plus-circle Este necesar să se efectueze în prealabil găurile pentru șuruburi?

După ce lemnul echipamentului de joacă s-a uscat, vă recomandăm să efectuați în prealabil găurile înainte de a introduce șuruburile. Aceasta va reduce la minimum riscul de apariție a crăpăturilor în lemn. De asemenea, împiedică deteriorarea aliajului șuruburilor și previne ruginirea prematură.

minus-circle plus-circle Unde găsesc manualul de montaj al echipamentului meu de joacă Wickey?

Instrucțiunile de asamblare vă sunt expediate împreună cu produsul comandat, în punga cu șuruburi. Dacă, însă, contrar așteptărilor, instrucțiunile nu sunt incluse, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții prin formularul de contact. Vi le vom trimite cât de curând.

minus-circle plus-circle Echipamentul de joacă poate fi asamblat altfel decât indică manualul de instrucțiuni?

Starea de bine și siguranța copiilor care se joacă este întotdeauna pe primul loc atât pentru dumneavoastră ca părinți, cât și pentru noi. Din acest motiv, vă recomandăm să asamblați complexurile noastre de joacă în modul indicat de instrucțiunile de asamblare. Deși aproape toate complexurile noastre de joacă sunt construite și proiectate astfel încât să poată fi asamblate și invers, în oglindă, prin asamblarea conform instrucțiunilor de asamblare pot fi evitate posibile pericole.

minus-circle plus-circle Ce fel de lemn utilizează Wickey?

Lemnul Wickey impregnat, de pin sau molid, provine din cultivare naturală și durabilă și se caracterizează printr-o durată de viață deosebit de îndelungată, la utilizarea în aer liber. El conferă soliditate produselor noastre, ceea ce asigură o distracție la joacă relaxată și sigură.

minus-circle plus-circle Cum și când puteți fi contactați?

Ne puteți contacta prin formularul de contact și clasic, prin telefon.

Ne puteți contacta de luni până vineri între orele 10:00 și 13:00 la următorul număr: +40 (0)376 300 517

Vă rugăm să respectați informațiile privind orele de apelare a liniei telefonice rapide.

minus-circle plus-circle Mă ajută şoferul firmei de curierat să aduc echipamentul de joacă Wickey pe proprietatea mea?

Din păcate, acest lucru nu este posibil din motive organizatorice. Livrarea este gratuită până la limita străzii, iar apoi responsabilitatea vă revine dvs.

minus-circle plus-circle Cum procedez dacă doresc să returnez un articol?

În cazul în care articolele care urmează să fie returnate sunt articole ce trebuie preluate de o firmă de transport, vom stabili cu dumneavoastră o dată de colectare pentru firma de transport și vom prelua întregul cost al returului.

Dacă este vorba despre pachete mai mici, vă rugăm să le returnați dumneavoastră la un prestator de servicii de livrare, la alegere.

Sfat: alegeți întotdeauna același prestator de servicii de livrare care a fost responsabil și pentru livrarea produselor pe care le returnați. De regulă, aceasta este varianta cea mai convenabilă ca preț.

Pentru un proces rapid și fără probleme, vă recomandăm să folosiți formularul nostru de retur. Cu toate acestea, această procedură nu este obligatorie.

Se încarca...

Comparați Produse

chevron-right