• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Contact

minus-circle plus-circle Cum și când puteți fi contactați?

Ne puteți contacta prin formularul de contact și clasic, prin telefon.

Ne puteți contacta de luni până vineri între orele 10:00 și 13:00 la următorul număr: +40 (0)376 300 517

Vă rugăm să respectați informațiile privind orele de apelare a liniei telefonice rapide.

minus-circle plus-circle Doresc să ofer feedback – cum pot face asta?

Sunteți mulțumit sau aveți sugestii pentru noi? Am dori să aflăm. Suntem încântați să primim o evaluare pe TrustedShops, Trustpilot sau o recenzie pe Google. Dacă nu sunteți mulțumit de un anumit aspect, vă rugăm să vă adresați serviciului nostru de relații cu clienții prin formularul de contact. Acesta va găsi o soluție potrivită, împreună cu dumneavoastră. Sunteți un adevărat fan și doriți să vă împărtășești experiențele? Atunci distribuiți fotografia sau videoclipul dumneavoastră pe Instagram cu hashtag-ul #wickeyadventure sau trimiteți-ne o fotografie sau un videoclip însoțite de un scurt mesaj la [email protected], pentru site-ul nostru. Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul dumneavoastră!

minus-circle plus-circle Unde găsesc feedback și imagini de la alți clienți?

Puteți vedea clienții din toată Europa pe care i-am făcut deja fericiți și care și-au fotografiat aventurile special pentru noi în magazinul nostru online, la rubrica Inspirație. Lăsați-vă inspirat!

minus-circle plus-circle Există posibilitatea unei colaborări cu Wickey, ca blogger?

Sunteți blogger și sunteți interesat să colaborați cu noi? Ne bucurăm să auzim asta! Trimiteți-ne un e-mail la [email protected], în care să ne spuneți ceva despre dumneavoastră și planurile dumneavoastră pentru o colaborare viitoare. Dacă aveți deja un kit media, vă rugăm să ni-l trimiteți imediat. Acest lucru va face cooperarea viitoare și mai ușoară!

minus-circle plus-circle Cum primesc informații în legătură cu tragerile la sorți actuale?

Pentru aceasta cel mai bine este să ne apreciați cu un like pe Facebook. Fie că este vorba despre trageri la sorți, promoții cu reduceri etc. – aici sunteți mereu la curent cu noutățile.

Se încarca...

Comparați Produse

chevron-right