Economisiți la al nostru RUSALII SALE

Complex de joacă Wickey în grădină

Un complex de joacă propriu Wickey în grădină este în mod garantat un cadou, de care se va bucura orice copil. Indiferent că este vorba despre o căsuță de joacă pe piloni, un cadru de cățărare sportiv cu perete de cățărare sau un complex de joacă clasic cu tobogan și leagăn – gama este atât de variată încât poate acoperi toate preferințele copiilor. Spre deosebire de complexul de joacă din plastic, complexul de joacă din lemn oferă multe avantaje pentru adaptarea individuală. Complexele noastre de cățărare cu ladă de nisip sunt disponibile în diverse dimensiuni și categorii de preț pentru asamblarea autonomă. Cine dorește să achiziționeze un complex de cățărare se va bucura de design-urile noastre pline de fantezie. În magazinul nostru online Wickey puteți descoperi complexe de joacă sub formă de cetăți, vapoare sau căsuțe în copac. Alegeți dintre complexele de joacă compacte și de mari dimensiuni sau dintre complexele de cățărare cu căsuță. În funcție de spațiul disponibil și de nevoile copilului dvs. La Wickey găsiți complexul de cățărare perfect pentru grădina dvs.

Complexe de cățărare și complexe de joacă din lemn

Wickey garantează cel mai înalt nivel de calitate: producția complexelor de cățărare și a complexelor de joacă din lemn este monitorizată de profesioniști, iar înainte de livrare are loc un control temeinic al calității. De îndată ce ați primit comanda dvs. și înainte să asamblați echipamentul, verificați completitudinea comenzii dvs. Cel mai bine este să efectuați această verificare chiar după livrarea echipamentului. Dacă mai aveți întrebări, toate răspunsurile cu privire la lemn le găsiți pe paginile noastre FAQ. Proiectul „Construcția autonomă a unui complex de joacă” devine un succes mare al întregii familii prin montajul facil!

De îndată ce a fost asamblat, copiii dvs. se vor bucura mulți ani de complexul lor de cățărare. Acestea sunt realizate din lemn masiv impregnat, ceea ce le face deosebit de robuste, astfel încât complexele de cățărare să reziste afară pe orice vreme sau oricărui vânt. Barele puternice permit joaca și legănatul mai multor copii simultan, cum ar fi la o zi de naștere sau la un grătar. Indiferent dacă sunt indieni sau prințese – un complex de joacă Wickey cu ladă de nisip și leagăn dublu se potrivește perfect pentru orice joc, cu copiii din vecinătate sau cu frații și surorile. Pentru fixarea complexului de joacă pentru copii în grădină alegeți dintre ancorele de pământ, ancorele pentru sol sau ancorele unghiulare. În jurul complexului de joacă din lemn puteți așeza pavele de protecție. Astfel, siguranța suplimentară este garantată mai ales în cazul complexelor de cățărare cu leagăn sau cu tobogan.

Desigur că în timpul producției ne gândim și la protecția mediului. Atât pentru complexele de cățărare mici cât și pentru cele mari folosim lemn de fag și pin din Europa de Est și Centrală. Lemnul provine din silvicultură sustenabilă. Pentru o durată lungă de viață și rezistență se aplică procedeul de impregnare sub presiune în cazan Wolmanit® CX, unde apa este impregnată în lemn. Vopsirea și lăcuirea complexului de joacă sau a căsuței de joacă pe piloni nu mai este necesară.

Gamă variată: Complexe de joacă pentru copii cu tobogan

Spre deosebire de complexele de cățărare din plastic, complexele noastre de joacă din lemn pot fi extinse cu ușurință și adaptate la nevoile și dorințele copiilor dvs. La Wickey găsiți o gamă foarte variată de complexe de joacă pentru copii cu leagăn, potrivite pentru orice spațiu exterior, indiferent de dimensiunea lui: în grădinile spațioase puteți amenaja un loc de joacă complet cu o căsuță de joacă pentru copiii dvs . Cei mici se pot face comozi într-o căsuță de joacă pe piloni sau într-o căsuță în copac. Fiecare complex de joacă cu leagăn dezvoltă coordonarea și mobilitatea copilului dvs. Complexele de joacă Wickey cu tobogan și leagăn sunt destinate copiilor de la vârsta de 3 ani. Pe complexele noastre de joacă cu platforme înalte între 90 și 120 cm, fetițele și băieții se vor juca cu bucurie și vor folosi leagănul cât de des posibil. Copiii mai mari se vor bucura să alerge și să se cațăre pe complexele de joacă cu platforme cu înălțimi cuprinse între 150 cm și 210 cm.

Accesorii pentru complexele de joacă din lemn

Indiferent că vă decideți pentru un complex de joacă din lemn sau o căsuță de joacă pentru copii: Wickey oferă o gamă variată de accesorii de înaltă calitate pentru extinderi și aventuri noi. Dotați complexul de cățărare cu leagăn sau leagăn dublu cu diverse șezuturi de leagăn și alte accesorii: de la leagăne pentru copii mici și leagăne cuib, la perete de cățărare și plasă de cățărare, până la extensiile sportive precum coș de baschet și trapez. Există numeroase opțiuni de individualizare, astfel încât complexul de cățărare din grădină să devină unic. Un complex de joacă fără tobogan sau fără leagăn sau un complex de cățărare dotat numai cu o ladă de nisip se potrivește în orice grădină.

Dacă v-am trezit interesul și doriți să achiziționați un complex de joacă, pe întreaga durată a anului găsiți reduceri interesante în magazinul online Wickey. Achiziționați, spre exemplu, un cadru de leagăn la un preț rentabil sau un complex de cățărare din domeniul Sale.

Recomandarea noastră: Chiar dacă montajul complexului de joacă nu necesită abilități profesioniste, vă recomandăm ca să efectuați montajul câte doi.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right