Ați aruncat o privire în secțiunea Întrebări frecvente? Acolo veți găsi numeroase răspunsuri adecvate care vă pot ajuta în soluționarea problemei dumneavoastră.

Dacă nu găsiți totuși răspunsul dorit, selectați tema care acoperă întrebarea dumneavoastră din formularul de contact de mai jos pentru a vă putea ajuta cât mai curând posibil.

Vă rugăm să selectați un domeniu tematic adecvat. În funcție de tema selectată, solicitarea dvs. este transmisă direct la departamentul corect, iar astfel termenul de răspuns se scurtează. Serviciu de relații cu clienții în limba română

Ne puteți contacta de luni până vineri, între orele 10.00 și 17.00, la următorul număr de telefon: +40 800 630 007. Vă rugăm să țineți cont de informațiile noastre cu privire la orele de funcționare a liniei telefonice de urgență.

Cine ești tu?

* Câmpuri obligatorii

 

Notă
Puteți încărca mai multe fișiere deodată, selectând toate fișierele dorite în fereastra de încărcare și confirmând cu Open. Puteți încărca următoarele formate de fișiere: jpg, pdf, png, bmp, gif și jpeg. Puteți încărca până la 10 Mb în total.