• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Comanda și livrarea

Ce taxe de transport sunt percepute pentru comanda mea?


finger-swipe Beweeg de tabel
  Taxele de transport
 

România

Comenzi de peste
243,00 Lei
0,00 Lei
Comenzi sub
243,00 Lei
70,00 Lei

Prin intermediul magazinului românesc, livrarea articolelor noastre poate avea loc numai în România.

Cum se va livra comanda mea?

În funcție de mărimea comenzii livrăm produsele noastre prin servicii de curierat sau de expediere mărfuri.

Coletele mici sunt expediate prin DHL, GLS, DPD sau UPS. Îndată ce s-a predat coletul curierului veți primi o confirmare de expediere împreună cu numărul de urmărire a coletului. Acest lucru privește mai ales articolele accesorii.Pachetele mai mari, precum turnurile de joacă și leagănele vor fi livrate prin servicii de expediere mărfuri. Livrarea nu se efectuează până la ușă, ci până la locație după o programare telefonică efectuată în prealabil. De regulă, descărcarea se efectuează cu un cărucior elevator. În cazuri excepționale marfa trebuie descărcată manual. În aceasta situatie vă cerem ajutorul în mod expres.

Când se va livra comanda mea?

Datele de livrare le găsiți pe pagina respectivă a articolului, deasupra prețului. Acești timpi variază în funcție de dimensiune și articol. În principiu, în cazul unei comenzi multiple, este valabil timpul de livrare cel mai lung indicat pentru un articol.

În cazul articolelor trimise prin fima de expediție, precum turnurile de joacă și leagănele, livrarea se desfasoara după programarea telefonică. Aceasta este efectuată în prealabil de firma de transport de comun acord cu dvs. Din acest motiv este important să indicați neapărat un număr de telefon corect.

Se încarca...

Comparați Produse

chevron-right