Economisiți la al nostru RUSALII SALE

De ce Wickey?

Ce poate fi mai frumos decât ochii strălucitori ai copiilor? De peste 25 de ani ne-am propus să le oferim celor mici o copilărie de neuitat, plină de aventuri nesfârșite. Relaxează-te în timp ce copiii tăi trăiesc momente speciale alături de prietenii lor!

4 motive concludente

Wickey înseamnă:

  • siguranță maximă
  • complexuri de joacă „Designed in Germany"
  • mulți ani de experiență
  • asistență pentru clienți

Am dori să îți explicăm aici în detaliu ce înseamnă mai exact toate acestea.

Siguranță maximă

Distracție și joacă fără griji

Siguranța copiilor tăi este, desigur, prioritatea noastră principală. De aceea, acordăm o atenție deosebită calității superioare și instalării sigure a produselor noastre. Ai și alte întrebări legate de siguranța complexurilor noastre de joacă? Serviciul nostru de asistență pentru clienți te va consilia personal cu plăcere.

Nou: Marca de calitate Wickey

Ne stabilim simbolul pentru cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. De acum încolo, fiecare complex de joacă Wickey original va fi însoțit de marca noastră de calitate.

Complexuri de joacă „Designed in Germany”

10 ani garanție¹

Ne axăm pe calitate, garantat! Toate elementele din lemn pe care le folosim sunt prelucrate și produse în Germania. Oferim o garanție de 10 ani¹ pentru echipamentele noastre de joacă din lemn de înaltă calitate. Pentru a ne asigura că oferim nu doar garanția promisă, ci și că echipamentul de joacă este bine fixat de sol, împreună cu echipamentul ar trebui comandate și dispozitivele noastre de ancorare la sol.

Lemn masiv impregnat sub presiune

Impregnarea sub presiune, care protejează împotriva influențelor mediului, asigură nu doar o durată de viață lungă, ci și o distracție pe termen lung pentru cei mici. Astfel, echipamentele noastre de joacă sunt deosebit de ușor de întreținut pentru că nu este necesară vopsirea suplimentară, în acest fel fiind protejat și mediul înconjurător.

Experiența prevalează

Cu mulți ani în urmă, primul nostru complex de joacă a ajuns într-o grădină și i-a încântat pe copii și părinți deopotrivă; la fel cum se întâmplă și astăzi. Prin dezvoltarea constantă a echipamentelor noastre de joacă, împreună cu clienții noștri, lucrăm de generații întregi pentru atingerea celui mai înalt obiectiv al nostru: satisfacția clienților.

Suntem entuziaști

Fie că este vorba de un complex de joacă sau de un leagăn, pentru uz privat sau public: suntem deosebit de mândri să inspirăm cu produsele noastre milioane de clienți mulțumiți din întreaga Europă. În gama noastră largă, fiecare familie își găsește minunatul echipament de joacă din lemn.

Peste 1 milion de clienți mulțumiți

Asistență pentru clienți

Suntem aici pentru tine

Ai întrebări sau ai nevoie de ajutor? Nu te lăsăm de izbeliște. Pentru că la Wickey îți stau la dispoziție asistenți digitali personali și de ultimă generație. Îți oferim consultanță pentru alegerea complexului de joacă potrivit, te sprijinim la asamblare și îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta cu orice alte întrebări pe care le-ai putea avea.

Linie telefonică de asistență

Către complexul de joacă perfect

Găsește complexul de joacă ideal pentru grădina ta datorită consilierii noastre personale și individuale!

Aplicația Bilt

Instrucțiuni digitale 3D

Economisește 30% din timpul necesar pentru asamblarea complexului de joacă datorită instrucțiunilor noastre inovatoare pas cu pas disponibile pe smartphone-ul tău!

Învață de la experți

Material video pentru montare

Profesioniștii noștri îți arată în instrucțiunile video detaliate cum să construiești un complex de joacă în 10 pași simpli.

Te-am convins?

Găsește acum complexul ideal de joacă!

Către complexurile de joacă!
Se încarca...

Comparați Produse

chevron-right