• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Complexul de cățărare Wickey

Fiecare copil iubește să se cațăre și să facă gimnastică. Cu accesoriile pentru cățărare și gimnastică de la Wickey vă puteți construi singur complexul de joacă și leagănul sau vă puteți extinde locul de joacă palpitant. Distracția și sportul merg mână în mână în cazul copiilor și cu accesoriile potrivite pentru exterior, vă transformați grădina într-o bază sportivă sub cerul liber.

Copiii activi vor iubi să stabilească noi recorduri la cățărarea pe cadrul de cățărare cu prizele de cățărare și să vă prezinte cele mai noi piese artistice pe complexul de joacă cu tobogan . La Wickey, accesoriile de cățărare și gimnastică sunt disponibile pentru toate gusturile. Le puteți extinde și schimba în funcție de dorințele și abilitățile copilului dvs. Astfel puteți construi singuri un complex de cățărare!

Cățărare pe bara de pompieri, scara de frânghie & prize de cățărare

Indiferent că este vorba despre un atlet olimpic, un pompier curajos sau amazoane sălbatice: în fiecare copil se ascunde un erou. Iar eroii trebuie să se antreneze pentru a fi pregătiți pentru toate aventurile. Nimic mai simplu! În magazinul online Wickey găsiți prize de cățărare colorate, frânghii pentru cățărare și scări de frânghie, cu care micii aventurieri pot ajunge foarte sus. Scările de frânghie Wickey sunt disponibile în diverse grade de dificultate. Prizele de cățărare sunt disponibile in diverse culori și forme. După ce eroul a cucerit turnul, de sus el poate vedea alte provocări la sol: leagănul s-a eliberat! Pe bara de pompieri se coboară rapid. Diversele variante de cățărare de la Wickey se pot monta foarte simplu pe complexul de cățărare.

Sport în grădină cu bare orizontale, trapez & inele de gimnastică

Oricine se poate da în leagăn! Cu leagănul-trapez palpitant sau inelele de gimnastică din lemn de la Wickey cadrul de leagăn sau complexul de joacă se transformă într-o adevărată arenă de circ! Cu bara de gimnastică și inelele de gimnastică atletice din metal, sportul în grădină aduce mult mai multă distracție. Copiii dvs. vor iubi să vă arate cele mai noi trucuri pe trapez sau bara de gimnastică. Extinderea complexului de joacă cu accesorii sportive individuale cum ar fi un trapez din lemn este foarte simplă. În magazinul online Wickey găsiți toate colierele necesare pentru fixarea inelelor de gimnastică, a barelor orizontale și a plaselor de cățărare. Pavelele noastre moi din cauciuc asigură un plus de siguranță pentru micii atleți.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right