Economisiți până la  35%! Cumpărați acum

Ansamblu de cățărare Wickey Smart Combo

Numărul articolului:
621088
Se încarca...
1.439,95 lei 1.699,95 lei
Incl. TVA (19%)

Livrare: transport gratuit

Timpul de livrare: Cca. 25/10/22 - 03/11/22

Perete de cățărare și plasă de cățărare Wickey Smart Combo

În cursul unui tur de recunoaștere prin junglă, aventurierii descoperă o gașcă de maimuțe năzdrăvane. Din fericire, au întotdeauna asupra lor un aparat foto, pentru a imortaliza astfel de momente. Maimuțele își fac vânt de pe stânca abruptă pe plasa din liane. Cele mai reușite poze pe care le fac exploratorii sunt cele ale unei maimuțele precoce, care execută pe o creangă numere de acrobație care îți taie respirația.

Cadrul liber de cățărare Wickey Smart Combo garantează joacă, distracție și provocare. Datorită designului compact, și micile grădini se transformă în parcuri fantastice de cățărare cu multiple posibilități. Cadrul poate fi extins și combinat cu numeroase echipamente de joacă, astfel încât distracția este garantată mulți ani la rândul.
Wickey – Create your own adventure!

Detaliile produsului

 • Seria Wickey Smart
 • Lemn masiv impregnat prin presiune
 • Verificat din punct de vedere a calității și siguranței
 • 10 ani garanție* pentru toate elementele din lemn
 • Grosimea stâlpului 7x7 cm
 • Dimensiunea 140x165x270 cm

Indicație: modulul combinat de cățărare trebuie incorporat în beton împreună cu ancorele livrate

Totul este la îndemână

 • 10 pietre de catarare
 • Bara pentru sarituri
 • Perete de catarare
 • Plasa de catarare
 • 4x ancore "H"
 • Toate suruburile necesare
 • Capace de protectie din doua piese pentru acoperirea suruburilor
 • Instructiuni detaliate de montaj pentru asamblare simpla

Informații importante despre produs

Având în vedere că lemnul, ca produs natural, își modifică volumul prin uscare sau absorbție de umiditate, unele elemente din lemn trebuie să fie găurite de către dumneavoastră pentru a asigura precizia și stabilitatea.

Atentie

Nu este adecvat pentru copiii sub 3 ani
Numai pentru uz casnic, se va utiliza sub supravegherea adultilor
Dimensiunile si culorile indicate pot varia usor

¹ Garanția anunțată este valabilă pentru toate piesele din lemn. Pentru mai multe informații privind domeniul de aplicare al garanției și executarea acesteia, vă rugăm să consultați declarația noastră de garanție.

highlight

Cele mai bune sfaturi pentru produsele noastre din lemn

Lemnul masiv de molid și pin din Europa conferă echipamentelor noastre de joacă un caracter individual. Fiind un material durabil, nu numai că oferă un aspect natural, dar este și deosebit de rezistent în aer liber. Punem un accent deosebit pe utilizarea responsabilă și pe calitatea lemnului nostru, astfel încât copiii dumneavoastră să se poată juca în siguranță.

Lemn din Europa Lemn din Europa

Lemn din Europa

 • Cea mai mare parte a lemnului nostru provine din pădurile locale din sud-estul Germaniei.
 • Pentru echipamentele noastre de joacă folosim lemn impregnat de pin sau molid.
 • Prin urmare, lemnul Wickey este sinonim cu o durabilitate deosebită în aer liber.
Cultivare naturală și durabilă

Cultivare naturală și durabilă

 • Punem un accent deosebit pe calitatea și utilizarea responsabilă a lemnului nostru.
 • Lemnul nostru este crescut lent și, prin urmare, este mai dur și mai durabil.
 • Impregnarea face ca lemnul să fie mai durabil și este inofensivă din punct de vedere biologic pentru oameni, animale și plante.
Material viu cu o potrivire optimă Material viu cu o potrivire optimă

Material viu cu o potrivire optimă

 • Este perfect normal ca lemnul să își modifice volumul datorită absorbției umidității/uscării.
 • Prin urmare, despachetați lemnul imediat și lăsați-l să se usuce timp de cel puțin 2 zile înainte de a-l asambla.
 • Ulterior, ar trebui să găuriți în prealabil câteva elemente din lemn pentru a asigura acuratețea potrivirii și stabilitatea.
 • Vă recomandăm să șlefuiți marginile rezultate ca urmare a procesului de producție. În funcție de suprafață, alegeți șmirghel cu granulație mai grosieră sau mai fină – este suficientă o șlefuire ușoară.
NOTĂ:

În materialul nostru video de asamblare veți găsi multe sfaturi utile despre cum să vă asamblați complexul de joacă!

Impregnare sub presiune

Impregnare sub presiune

 • O impregnare sub presiune care protejează împotriva influențelor de mediu crește durata de viață a echipamentului dumneavoastră de joacă.
 • Prin urmare, lemnul este deosebit de ușor de întreținut, deoarece nu este nevoie de șlefuire și vopsire suplimentară, iar dumneavoastră economisiți efort, timp și bani.
 • Din cauza amestecului de rășină care se scurge și a ingredientelor din impregnarea sub presiune, se poate produce o colorație verzuie. Acestea sunt complet inofensive.
SUGESTIE

Despachetați lemnul imediat și lăsați-l să se usuce timp ce cel puțin 2 zile, astfel încât umiditatea rezultată în timpul procesului de impregnare să dispară complet din lemn. Acest lucru asigură condiții optime pentru prelucrarea ulterioară și longevitatea lemnului.

Caracteristici individuale

Caracteristici individuale

 • Nodurile, stratificarea fibrelor și textura miezului fac parte din caracteristicile naturale ale lemnului.
 • Fisurile cu o lungime de până la ¼ din lungimea lemnului tăiat și ¼ din adâncimea secțiunii transversale sunt inofensive din punct de vedere static!
 • Fisurile de uscare sunt admise în conformitate cu DIN 4074.
NOTĂ:

Piesele din lemn ale echipamentului dumneavoastră de joacă prezintă fisuri? Trimiteți-ne o fotografie a locului corespunzător prin intermediul formularului nostru de contact. Personalul nostru tehnic vă va sfătui cu plăcere.

Colorație superficială

Colorație superficială

 • Petele superficiale albe sau verzui sunt inofensive.
 • Acestea sunt cauzate de scurgeri de rășină și de ingrediente ale impregnării sub presiune care se adună la suprafață.
 • Ca urmare a intemperiilor de afară, aspectul pur și simplu se ajustează în timp.
SUGESTIE

Zonele puternic afectate pot fi șlefuite ușor!

SUGESTIE

Vă place colorat? Alegeți o culoare inofensivă pentru copii și mediu și certificată în conformitate cu DIN EN 71, partea 3.

Întrebări frecvente

Sunt necesare ancore în mod suplimentar?

Jocul în condiții de siguranță a copiilor dumneavoastră este prioritatea noastră principală. Pentru a putea garanta acest lucru, vă recomandăm să achiziționați ancorele noastre împreună cu turnul de joacă și să le fixați bine în sol folosind beton. Avand în vedere că ancorele noastre sunt testate și verificate din punct de vedere calitativ, oferim o garanție de 10 ani pentru elementele din lemn dacă le utilizați. În cazul în care folosiți ancore de la o alta sursa, perioada de garanție legală de 2 ani rămâne, desigur, în vigoare.

Pot monta orice accesoriu la echipamentul meu de joacă?

Puteţi monta la orice echipament de joacă roţile de direcţie, binoclul şi restul accesoriilor, exact acolo unde consideraţi că se potrivesc cel mai bine.Desigur, toboganele trebuie să fie compatibile cu platforma complexului de joacă și să fie montate conform instrucțiunilor producătorului. Vă rugăm să acordați atenție distanței de siguranță corespunzătoare.

Până la câte kilograme rezistă echipamentul de joacă?

În general, puteţi să vă orientaţi în funcţie de următoarele valori de referinţă: barele leagănului/barele transversale suportă o sarcină totală de aprox. 100 kg, scaunul standard pentru leagănul de copii suportă aprox. 50 kg. Limita de încărcare a platformelor individuale este de aprox. 100 kg.

Ce lemn folosește Wickey?

Lemnul impregnat Wickey din pin sau molid provine din culturi naturale și durabile și este un element care asigură o durabilitate deosebită în zonele exterioare. Aceasta oferă produselor noastre o bază solidă care asigură o distracție de joc exuberantă și sigură.

Am nevoie de un plan de fundație pentru a asambla complexul de joacă?

Nu este necesar un plan de fundație, deoarece echipamentul de joacă este mai întâi asamblat complet și apoi fixat în beton la locul său final. Pentru mai multe informații despre structura cadrului de bază, a se vedea următoarea întrebare: "Cum se asamblează cadrul de bază și cum se fixează ancorele în beton?".

Este necesar să se efectueze în prealabil găurile pentru șuruburi?

După ce lemnul echipamentului de joacă s-a uscat, vă recomandăm să efectuați în prealabil găurile înainte de a introduce șuruburile. Aceasta va reduce la minimum riscul de apariție a crăpăturilor în lemn. De asemenea, împiedică deteriorarea aliajului șuruburilor și previne ruginirea prematură.

Cum se asamblează cadrul de bază și cum se fixează ancorele în beton?

Atunci când fixați ancorele în beton / asamblați cadrul de bază, procedați după cum urmează:
1. Instalați cadrul de bază și plasați-l în poziția finală. Vă rugăm să acordați atenție distanțelor de siguranță conform instrucțiunilor de montaj.
2. Marcați zonele din jurul stâlpilor unde va fi amplasat cadrul de bază. Mutați-l astfel încât toate găurile să poată fi săpate cu ușurință.
Notă: Găurile trebuie să aibă o adâncime de aprox. 70 cm și un diametru de aprox. 30 cm.
3. Montați ancorele în partea interioară a stâlpilor.
4. Așezați acum cadrul de bază pe locul final.
5. Complexul de joacă trebuie să fie aliniat pe orizontală. Folosiți pietre sau pene de lemn în acest scop.
6. Turnați betonul gata preparat în găuri până ajunge la o adâncime de aprox. 60 cm. Asigurați-vă că numai ancorele sunt acoperite cu beton, iar stâlpii rămân la suprafață.
7. După ce betonul se usucă, puteți umple restul spațiului rămas liber cu pământ vegetal.

Asigurați-vă că stâlpii de susținere ai echipamentului de joacă sunt în contact cu solul atunci când îi fixați în beton. O ancorare corectă este necesară pentru stabilitatea complexului de joacă și ajută la evitarea unor situații periculoase. În plus, aceasta protejează șuruburile de ruginirea prematură.

Echipamentul de joacă poate fi asamblat altfel decât indică manualul de instrucțiuni?

Starea de bine și siguranța copiilor care se joacă este întotdeauna pe primul loc atât pentru dumneavoastră ca părinți, cât și pentru noi. Din acest motiv, vă recomandăm să asamblați complexurile noastre de joacă în modul indicat de instrucțiunile de asamblare. Deși aproape toate complexurile noastre de joacă sunt construite și proiectate astfel încât să poată fi asamblate și invers, în oglindă, prin asamblarea conform instrucțiunilor de asamblare pot fi evitate posibile pericole.

Mă ajută şoferul firmei de curierat să aduc echipamentul de joacă Wickey pe proprietatea mea?

Din păcate, acest lucru nu este posibil din motive organizatorice. Livrarea este gratuită până la limita străzii, iar apoi responsabilitatea vă revine dvs.

Cum se va livra comanda mea?

În funcție de mărimea comenzii livrăm produsele noastre prin servicii de curierat sau de expediere mărfuri.

 

Nu găsiți răspuns la întrebarea dvs.? Serviciul nostru de relații cu clienții vă va ajuta cu plăcere.

Suplimentar aveți nevoie