• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Categorii populare

Complex de joacă cu tobogan și leagăn

Un complex de cățărare cu tobogan și leagăn în propria grădină - acest lucru face inimile copiilor să bată mai repede! Un complex de joacă Wickey sau un turn de cățărare oferă multe posibilități diferite de joacă și pentru antrenarea abilităților motorii. La fel de diferite precum sunt preferințele copiilor dumneavoastră, la fel de variată este și selecția noastră de echipamente de cățărare pentru grădină. Spre deosebire de structurile de cățărare din metal, complexele de cățărare din lemn pot fi personalizate și extinse conform dorințelor dumneavoastră. Posibilitățile de joacă pot fi, de exemplu, extinse cu pietre suplimentare de cățărare sau cu o bară de gimnastică. În magazinul nostru online veți găsi cu siguranță turnul de cățărare care se potrivește cel mai bine cu dumneavoastră, copiii dumneavoastră și grădina dumneavoastră.

Complexuri de cățărare din lemn sustenabile de cea mai înaltă calitate

Caracteristica specială a complexurilor noastre de cățărare din lemn sunt numeroasele caracteristici diferite pe care le oferă turnurile de cățărare. Rețele de cățărare, pereți de cățărare, scări de frânghie și multe altele sunt incluse în pachet și completează experiența de joacă. De la modele compacte până la complexuri de joacă cu leagăn, există echipamentul potrivit pentru fiecare grădină și buget. Pe lângă designul turnurilor noastre, în primul rând siguranța copiilor dumneavoastră este cea mai importantă pentru noi. Ca toate produsele noastre de exterior, și complexurile noastre de joacă pentru copii sunt fabricate din lemn tratat în autoclav și rezistă la vânt și intemperii. Stâlpii și grinzile stabile rezistă chiar și la sarcini mari, astfel încât următoarea petrecere de ziua copilului cu un complex de cățărare Wickey este garantată a fi un succes complet! În special cățărarea pe copaci prezintă multe riscuri, de aceea un turn de joacă pentru copii este cea mai bună alegere când doriți să susțineți și să încurajați entuziasmul sportiv al copiilor. Noi asigurăm cea mai înaltă calitate, supraveghind atent producția noastră și colaborând doar cu furnizori selectați. Desigur, ne gândim și la mediu în producția noastră. Pentru turnurile noastre de cățărare folosim lemn de molid și pin din Europa de Est și Centrală, care provine din gestionare forestieră durabilă.

O gamă largă de cadre de cățărare pentru grădină

Fie că este un cadru de cățărare cu tobogan sau un leagăn cuib – noi la Wickey prețuim dorințele individuale ale clienților noștri. De aceea, dezvoltăm produsele noastre astfel încât acestea să poată fi extinse după dorință și combinate cu alte echipamente de joacă pentru exterior. Un cadru de cățărare în combinație cu un set de leagăne este, de exemplu, o posibilitate frumoasă pentru propriul tău loc de joacă. Lăsați-vă inspirați de ideile noastre creative de jocuri și descoperiți turnurile noastre inovatoare de cățărare cu înălțimi ale podiumului de 120 cm și 150 cm. Copiii de toate vârstele se bucură pe deplin de cadrele noastre de cățărare pentru grădină, deoarece multe obstacole necesită îndemânare și abilitate. Dacă dorești să cumperi un cadru de cățărare, atunci Wickey este alegerea potrivită. Echipamentele noastre de joacă de înaltă calitate vor însoți copiii tăi mulți ani și le vor aduce multă bucurie. Pe lângă joc și distracție, dorim să promovăm cu produsele noastre și abilitățile de îndemânare și motricitate, trezind campionul sportiv din fiecare copil!

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right