• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Categorii populare

Cu o casă Wickey pe piloni încântați copiii

Dacă dorești să oferi o mare bucurie copiilor cu o casă pe piloni, atunci ești la locul potrivit cu Wickey. Fie o casă pe piloni confortabilă cu nisipieră sau o casă pe piloni sportivă cu leagăn și tobogan - aici, la Wickey, punem preț pe dorințele individuale ale clienților noștri. Pentru ca o casă pe piloni în grădină să poată fi adaptată nevoilor micilor aventurieri, dezvoltăm echipamentele noastre de joacă astfel încât să poată fi ușor extinse. Odată ce casa de joacă pe piloni este construită, poate fi ușor combinată cu alte echipamente de joacă din grădină. Un proiect DIY de casă pe piloni asigură cu siguranță multă distracție pentru întreaga familie. Adaptat preferințelor copiilor, accesoriile pot fi ușor personalizate. Cu puțină vopsea, casa de joacă pentru copii pe piloni devine o piesă unică - creativității nu i se pun limite. Foarte simplu, casa pe piloni din grădină se transformă apoi într-o oază pe plajă sau într-un ascunzătoare secretă în junglă. Cu toate acestea, un strat suplimentar de vopsea pe lemn nu este necesar, deoarece este deja protejat împotriva vântului și intemperiilor prin impregnare sub presiune. Cu un leagăn de înaltă calitate, o casă de joacă pentru copii pe piloni, o nisipieră sau un complex de joacă cu designuri jucăușe, dorim să aducem în grădină un loc de joacă plin de imaginație pentru familii. Îndată ce casele noastre pe piloni fac copiii să strălucească, misiunea noastră este îndeplinită!

Casă pe piloni cu tobogan și leagăn pentru grădină

Un Wickey casă pe piloni cu tobogan și leagăn este locul ideal pentru a trăi multe aventuri palpitante. În propria grădină, copiii pot lăsa liberi creativitatea să zburde și să-și creeze propriul lor univers fantastic. Pe o casă pe piloni cu perete de cățărare, micuții alpiniști pot cuceri cele mai înalte vârfuri. O casă pe piloni cu nisipieră oferă mult spațiu pentru a săpa după comori ascunse sau pentru a face prăjituri de nisip. La Wickey găsești o gamă largă de case pe piloni pentru copii – la fel de diversă ca și preferințele celor mici. Există ceva potrivit pentru copii de toate vârstele și pentru orice dimensiune a grădinii. Alege, deci, între o casă pe piloni cu înălțimea platformei de 150 cm sau 120 cm. O casă pe piloni cu leagăn și tobogan este pachetul complet perfect pentru noi aventuri cu prietenii și frații. Pentru a oferi copiilor tăi cel mai înalt grad de siguranță, în magazinul nostru online vei găsi pavele de protecție care pot fi plasate sub casuța de joacă pe piloni. Cu diferite șezuturi de leagăn, scări de cățărare și alte accesorii captivante pentru complexul de joacă, distracția este garantată. Dacă vrei să cumperi o casă pe piloni, cu siguranță vei găsi ceva potrivit la Wickey.

Construcția unui casă pe piloni este ușoară

Să construiești o casă pe piloni, sigur că poate oricine cu puțină ajutor. Pentru că îți furnizăm un ghid de montaj simplu direct inclus. Pentru a face montajul turnului de joacă cât mai simplu posibil, am creat, de asemenea, un videoclip detaliat de montaj. Acesta îți transmite sfaturi utile, trucuri și sugestii pentru o construcție optimă. Când toate uneltele necesare sunt pregătite, proiectul „Casă pe piloni DIY” poate începe. Deoarece casa noastră pe piloni este impregnată sub presiune cu lemn, poate fi procesată imediat fără un strat suplimentar de vopsea. Planifică cu atenție cum să plasezi casa pe piloni ieftin în grădină. Astfel, exclude riscul ca obstacole de construcție, cum ar fi rădăcinile, să încetinească montajul casei pe piloni cu tobogan și nisipieră.

Sfaturile noastre: La construirea unei case pe piloni, siguranța copiilor tăi este, desigur, pe primul loc. Pentru a monta stabil casa pe piloni cu tobogan și nisipieră, în magazinul online Wickey găsești ancorele de pământ necesare, precum și țesătura împotriva buruienilor împotriva dăunătorilor.

Accesorii potrivite pentru casa de copii pe piloni

Dacă vrei să cumperi o casă de copii pe piloni, nu trebuie să lipsească accesoriile potrivite. În funcție de vârsta și interesele celor mici, îți poți extinde casa pe piloni din grădină cu ușurință cu componente de accesorii personalizate. Cum ar fi un set de pietre de cățărare pentru a înfrumuseța o casă pe piloni cu perete de cățărare? Sau pur și simplu schimbă un șezut de leagăn cu o scară de cățărare sau un leagăn pentru bebeluși. Nu doar pentru distracție, ci și pentru siguranța copiilor tăi este asigurată: cu saltele de protecție pentru cădere, o aterizare moale este întotdeauna garantată - indiferent dacă ai ales o casă pe piloni cu înălțimea platformei de 150 sau 120 cm. În magazinul nostru Wickey găsești, cu siguranță, o mare varietate pentru a comanda accesoriile pentru casa ta pe piloni la prețuri mici.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right