Economisiți la al nostru SPRING SALE

Categorii populare

Pavele de protecție & ancore pentru locurile de joacă private și publice

Siguranța copilului dvs. este cea mai importantă pentru Wickey. Foarte importantă și necesară este ancorarea corectă a complexului de joacă sau a leagănului. Numai cu un sistem de fixare corect complexul de cățărare poarte fi stabil și sigur. Din acest motiv vă recomandăm prinderea complexului de cățărare cu ancore de siguranță. În magazinul nostru online Wickey găsiți articolele potrivite pentru orice tip de complexe de joacă și leagăne. În plus puteți comanda și pavele de protecție sau protecții la cădere la prețuri mici pentru locurile de joacă private și publice.

Montajul în siguranță al complexului de joacă cu ancore

Pentru montajul echipamentului de joacă vă recomandăm să comandați ancorele pentru leagăne, complexe de joacă, bare orizontale și pereți de cățărare direct de la Wickey. Puteți alege dintre ancorele de pământ clasice, ancorele unghiulare și ancorele pentru sol. Ancorele de siguranță adecvate pentru echipamentul dvs. de joacă depind atât de tipul stâlpilor cât și de utilitatea pământului din grădina dvs.

Cel mai popular model al Wickey este ancora unghiulară, care se mai numește și ancoră-stâlp. Aceste ancore zincate la cald pentru betonare sunt foarte stabile. Se potrivesc pentru toate complexele de joacă, leagănele și cadrele de cățărare cu ladă de nisip integrată sau pentru o căsuță de joacă pe piloni. Pe partea interioară a pilonilor din lemn se montează ancorele. Aceste ancore unghiulare deosebit de rezistente la intemperii pot fi folosite pentru stâlpi de diverse dimensiuni.

Recomandare: La asamblarea complexului de joacă sau a cadrului de leagăn asigurați-vă că ancorele de pământ și ancorele unghiulare se betonează în pământ. Este nevoie de puțin timp până se usucă betonul și până poate fi supus greutăților.

Ancorele pentru sol cu șurub sunt foarte ușor de montat și sunt optime pentru scările oblice și pereții de cățărat. Montajul se desfășoară rapid: împingeți prin răsucire în locul din pământ, prindeți de stâlp și astfel ancorarea este finalizată.

Ancora de pământ Safety, destinată betonării în grădină, este optimă pentru fixarea complexului de joacă. Mai ales barele oblice ale cadrelor de leagăn pot fi fixate fără probleme cu ajutorul ancorelor de siguranță. Datorită fixării pe lateralul stâlpului, ancora nu este vizibilă în exterior. Datorită manierei de construcție speciale și ecliselor zincate la cald, este garantată o siguranță stabilă în toate direcțiile. Apăsați pe ancorele individuale și aflați mai multe informații.

O variantă suplimentară pentru fixarea unui complex de joacă sau a unui leagăn o constituie ancora-stâlp, manșonul de fixare în pământ prin batere sau chiar numai manșonul pentru pământ.

Aterizare moale pe pavelele de protecție

Cea mai frumoasă aventură a copilului dvs. este cu echipamentul de joacă de la Wickey. Pentru ca toți copiii să escaladeze în siguranță complexul de cățărare de jos până sus și să se poată legăna în leagănul lor, vă recomandăm să utilizați pavele de protecție. Acestea reduc riscul de accidentare la minim. Asezați pavelele din cauciuc în jurul zonei leagănului, toboganelor și pereților de cățărare. Pavelele de protecție sunt disponibile în cele mai variate culori și grosimi.

Pentru copiii dvs. puteți selecta un complex de joacă din lemn cu înălțimea potrivită a platformei. Complexele noastre de cățărat sunt disponibile în dimensiunile cuprinse între 90 și 210 cm. Alegeți complexul în funcție de vârsta și nevoile copiilor dvs. precum și în funcție de condițiile din grădina dvs. Pavelele de protecție sunt disponibile în grosimile 2.5 cm și 4.5 cm. În magazinul online Wickey găsiți și pavele din cauciuc cu știfturi de fixare, care previn alunecarea pavelelor.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right