Economisiți la al nostru RUSALII SALE

Categorii populare

Accesorii complex de joacă diverse

Toate echipamentele de joacă de la Wickey dezvoltă creativitatea copilului dvs. Indiferent că este vorba despre un complex de joacă, căsuța de joacă pe piloni sau căsuța în copac, cei mici vor descoperi de la sine infinitele opțiuni de joacă. Cu accesoriile pentru complexul de joacă de la Wickey aveți la dispoziție numeroase opțiuni de a vă adapta individual complexul de cățărare: fixați pietre de cățărare colorate pe un perete de cățărare oblic sau drept. Astfel copiii dvs. depășesc fără efort orice obstacol. În partea de sus a complexului de joacă uitați-vă cu telescopul după copiii din vecinătate. Toboganul colorat se folosește pentru a coborî mai repede.

Accesorii practice pentru un complex de cățărare individual

Treziți entuziasmul și cheful de joacă al copilului cu accesoriile individuale de la Wickey. Indiferent că este vorba despre un vapor, magazinul mătușii Emma sau o cetate a unui călăreț – în magazinul online Wickey găsiți o gamă variată de accesorii pentru fiecare tematică. Cu câteva mișcări puteți amenaja un paradis de joacă împreună cu familia: vapor de pirați, castel sau cetate de călăreți, dvs. decideți!

Pentru extinderea complexului dvs. de joacă, la Wickey găsiți accesorii pline de fantezie și echipamente practice. Micii entuziasmați și cuceritorii vârfurilor folosesc mânerele din plastic pentru a se cățăra și ține  de echipamentele de joacă.

În magazinul nostru online se găsesc accesoriile potrivite și pentru copiii sportivi: montați un coș de baschet și o bară de gimnastică pe complexul dvs. de joacă cu tobogan. Deja grădina dvs. se transformă într-o bază sportivă, pe care se pot distra toți. Cu accesoriile pentru complexul de joacă de la Wickey vă bucurați de multă distracție împreună cu întreaga familie!

Accesorii colorate pentru complexe de joacă și căsuțe de joacă pe piloni

Copiii dvs. devin mari pionieri și aventurieri cu accesoriile colorate pentru toate complexele de joacă Wickey. Împreună puteți decora și extinde echipamentul de joacă după propriile idei. Cu binoclul, timona și clopotele, un cadru de cățărare se transformă rapid într-un vapor pentru căpitani curajoși. Mai adăugați și un periscop și un megafon și deja puteți spune: „La căutat de comori pe insula piraților”! Prinții și prințesele primesc corespondența prin poștă de la rege direct prin cutia poștală galbenă și pentru toți agenții secreți și detectivii avem o tablă cu cretă, pe care se notează mesajele secrete. Copiii vecinilor sunt sunați cu telefonul galben – toți se distrează cu complexul de joacă! Dar asta nu este destul pentru că scripetele pentru copii va deveni, fără dubii, jucăria preferată a copiilor dvs.: apa, nisipul sau ursulețul preferat pot fi ridicate în complex fără probleme cu ajutorul găleții rafinate, care include scripetele pentru copii.

Posibilitățile de extindere a complexului de joacă nu se sfârșesc odată cu accesoriile. În magazinul online Wickey găsiți lăzi de nisip, anexe pentru cățărat și o gamă variată de accesorii pentru leagăn. Comandați simplu un leagăn cu șezut creativ și individualizați și mai mult complexul de joacă cu tobogan.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right