Economisiți la al nostru RUSALII SALE

Setul de planuri Flyer Disney Mickey și prietenii săi de la Wickey

Setul de planuri Flyer Disney Mickey și prietenii săi de la Wickey

Acest set de planuri oferă o soluție simplă pentru a transforma turnul vostru de joacă într-o zonă de joacă captivantă, inspirată de Mickey și prietenii săi de la Disney.

... arată mai mult
Incl. TVA (19%)
Timpul de livrare: Cca. 04/06/24 - 10/06/24
Acest produs va fi livrat printr-un serviciu de coletărie. Vă rugăm să rețineți că perioada de livrare menționată a fost stabilită în funcție de data curentă a primirii plății și include procesarea internă a comenzii, expedierea și livrarea la adresa clientui. Timpul de expediere poate varia de la caz la caz.

Setul de planuri Flyer Disney Mickey și prietenii săi de la Wickey

Despre Setul de planuri Flyer Disney Mickey și prietenii săi de la Wickey

Sunt copiii tăi mari fani ai lui Micky și prietenii săi de la Disney și doresc mai multe aventuri cu Micky, Minnie, Goofy și camarazii lor? Atunci setul nostru de planuri cel mai recent oferă o metodă simplă de a-ți transforma turnul de joacă într-un spațiu de joacă inspirat de Disney plin de distracție. Elementele de decor cu personajele populare și motivele detaliate din lumea vibrantă a lui Mickey și a prietenilor săi pot fi tăiate și atașate cu ușurință pe turnul tău de joacă. Fie cu o ghirlandă fermecătoare, fie cu jocul de zaruri inclus - cu aceste elemente detașabile, turnul de joacă poate fi transformat cu ușurință.

Sfat: Setul nostru de planuri nu este potrivit doar pentru exterior. Aduceți magia și în interior, reconfigurând elementele după cum doriți. De exemplu, transformați ghirlanda într-o piesă de decor încântătoare pentru camera copiilor sau într-un punct de atracție frumos pentru următoarea petrecere de ziua de naștere.

IMPORTANT: Acest set de planuri se potrivește următoarelor turnuri de joacă din seria noastră Flyer:

Detaliile produsului

info
Dimensiunile specificate pot varia ușor.
Productdetails
SKU627001

Conținutul livrării

  • Prelata PVC acoperită rezistentă la intemperii 650 g/m²
  • Benzi adezive pe ambele fețe
  • Frânghie
  • Toate șuruburile și șaibele necesare
  • Instrucțiuni de asamblare detaliate pentru o asamblare ușoară

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Se încarca...