Economisiți până la  35% - prelungit inclusiv până pe 22.05.2022! Cumpărați acum

Găsiți complexul de joacă perfect!

Găsiți-vă complexul de joacă perfect în doar 3 pași!

Price
Price
Ce buget aveți?
Next step (0)
Help Me Choose
Cât de mare doriți să fie complexul dvs. de joacă?
Dimensiune S - (1,5-8 m²)
Dimensiune M - (8-15 m²)
Dimensiune L - (15-25 m²)
Dimensiune XL - (25-50 m²)
Next step (0)
Help Me Choose
Care sunt elementele esențiale pentru complexul dumneavoastră de joacă?
Cu leagan
Fara leagan
Cu tobogan
Fără tobogan
Leagan cuib
Lada de nisip
Perete de catarare
Modul de catarare
Bârnă
Acoperiș din lemn
Acoperis din prelata
Casuta de joaca
Magazin cu marchiza
Punte mobila
Scară solidă cu balustradă
Masa picnic
Load results (0)
0 descoperiți produsele potrivite
Se încarca...

Accesorii

Pagina
  1. Modificarea culorii leaganelor cu sezut
    • Selectarea individuala a culorii leaganului cu sezut
    • Se poate comanda numai cu un echipament de joacă ce include leagăn
    69,95 lei 84,95 lei
Pagina

Amenajarea individuală a echipamentului de joacă

Vă doriți un echipament de joacă unic, care să se potrivească perfect preferințelor și abilităților copilului dvs.? Cu accesoriile Wickey pentru complexele de joacă puteți ajusta orice echipament de joacă pentru grădină la ideile dvs. personale. Accesorii colorate pentru complexe de joacă sau pavele de protecție sigure – la Wickey găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru complexul de joacă, căsuța de joacă sau cadrul de leagăn. Gama noastră variată de accesorii pentru locul de joacă oferă mult loc pentru creativitate și individualitate. Detaliile mici sunt de multe ori suficiente pentru a crea o lume de joacă și aventuri complet nouă pentru cei mici. Materializați-vă ideile cu accesoriile noastre Wickey la prețuri rentabile!

Accesorii practice pentru complexe de joacă și accesorii pentru căsuța de joacă

Pe lângă accesoriile colorate și pline de detalii pentru complexul de joacă, în magazinul nostru online mai găsiți accesorii practice pentru căsuța de joacă, leagăne sau alte echipamente de joacă. Mânerele pentru complexul de joacă, pavelele de protecție și ancorele asigură siguranța pe durata jocului și folia anti-buruieni menține lada de nisip liberă de rădăcini. Gama noastră variată de accesorii pentru complexele de joacă îndeplinește orice dorință!

Extensie complex de joacă și anexă complex de joacă

Există multe posibilități de a extinde și converti complexul de joacă. Un element anexă aspectuos pentru complexul de joacă este, spre exemplu, un perete de cățărare sau o plasă de cățărare. În combinație cu pietrele de cățărare colorate cățărătorii pasionați se pot bucura la maxim. Și profesioniștii în leagăne vor găsi ce au nevoie la Wickey! O gamă variată de leagăne cu șezut clasice, leagăne cu șezut pentru copii mici, leagăne cuib și multe alte leagăne este disponibilă pentru dvs. în magazinul nostru online. Indiferent că este vorba despre accesorii pentru leagăne, un clopot pentru un complex de joacă sau un volan pentru complexul de joacă – dacă doriți să achiziționați accesorii pentru complexele de joacă la prețuri rentabile, atunci Wickey este magazinul potrivit! Descoperiți gama variată de accesorii pentru complexele de joacă Wickey și o lume aproape infinită de extensii.