• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Bucătărie de noroi Wickey Muddey Play

Bucătărie de noroi Wickey Muddey Play

Bucătăria noastră de noroi îi invită pe copii să fie creativi în aer liber și le oferă posibilități nelimitate de a se murdări și a experimenta cu nisip și apă.

... arată mai mult
Incl. TVA (19%)
Timpul de livrare: Cca. 01/08/24 - 07/08/24
Acest produs va fi livrat printr-un serviciu de coletărie. Vă rugăm să rețineți că perioada de livrare menționată a fost stabilită în funcție de data curentă a primirii plății și include procesarea internă a comenzii, expedierea și livrarea la adresa clientui. Timpul de expediere poate varia de la caz la caz.

Bucătărie de joc pentru copii Wickey Muddey Play

Bucătăria noastră de noroi îi invită pe copii să fie creativi în aer liber și le oferă posibilități nelimitate de a se murdări și a experimenta cu nisip și apă. Este completarea ideală a unui turn de joacă și poate fi montată ușor între doi stâlpi. Fabricată din plastic robust și lemn rezistent la intemperii, bucătăria de noroi oferă funcții interactive precum butoane rotative, robinet și chiuvetă, garantând ore întregi de distracție în aer liber.

Informații despre produs

  • Robinet funcțional, detașabil pentru umplere ușoară (capacitate 1,8 litri)
  • Bazin de noroi cu capac în design de aragaz (capacitate 10 litri)
  • Suport cu găleată detașabilă și cârlige
  • 3 butoane de aragaz
  • Incl. toate șuruburile necesare

Vă rugăm să rețineți:
Bucătăria noastră de noroi este compatibilă cu majoritatea turnurilor din seria noastră Smart și Flyer.

Bucătăria de noroi este disponibilă fie în varianta colorată cu o prelată complet pre-imprimată, fie puteți alege o prelată colorată cu folie suplimentară albă de autocolant pentru a o tăia și personaliza singur.

Bucătăria de noroi poate fi montată pe turnul de joacă între doi stâlpi la o distanță de 80 cm, de exemplu, sub platformă sau pe partea exterioară, dar nu în zona de extindere a leagănului.

Detaliile produsului

info
Dimensiunile specificate pot varia ușor.
Productdetails
SKU832362_k
Lxlxh80x28x62 cm

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Se încarca...