Economisiți la al nostru RUSALII SALE

Declarația de garanție

Mai întâi vă atragem atenția asupra drepturilor dvs. legale: dreptul la garanția pentru defecte, dreptul consumatorului de anulare a comenzii si dreptul legal general la despăgubire. Drepturile legale nu sunt limitate de garanție.

Garanția conține o asigurare privind durabilitatea tuturor pieselor din lemn ale produsului achiziționat. Această garanție este valabilă numai în cazul în care, la achiziționarea articolului, ați cumpărat cel puțin o ancoră (ancoră unghiulară, ancoră de sol, ancoră de bază, ancoră pentru stâlpi). Ca dovadă a achiziționării în comun a produsului și a ancorei este importantă listarea lor comună pe copia facturii prezentată la invocarea drepturilor ce tin de garantie sau pe confirmarea comenzii. Garanția conține angajamentul Wickey de inlocuire a pieselor din lemn deteriorate din cauza intemperiilor. 

În cazul în care producătorul constată deficiențe, cheltuielile ivite din acțiunea de inlocuire și de returnare nu constituie obiectul acestei garanții. Garanția este netransmisibilă. Se anulează garanția dacă articolul din lemn este vândut de dvs. În acest caz se anulează garanția prin încheierea contractului de vânzare.

Nu se includ în garanție

  • daunele cauzate de manipularea necorespunzătoare,
  • daunele cauzate de montarea eronată a pieselor din lemn,
  • daunele aparute in urma depozitarii necorespunzătoare,
  • daunele care se datorează abraziunii naturale, uzurii, suprasolicitării,
  • daunele cauzate de utilizarea unor accesorii, componente, atașamente și soluții de îngrijire care nu au fost aprobate de producător,
  • daunele cauzate de influențe sau evenimente externe, precum daunele provocate de furtuni, pagubele produse de inundații sau de spargerea conductei de apă,
  • daunele care nu apar pe obiectul vânzării, așa-numitele daune de consecință,
  • avariile de mică măsură, care nu prejudiciază semnificativ nici valoarea și nici utilizarea obiectului..
  • Vătămările corporale.

Numele și adresa garantului:

WICKEY GmbH & Co. KG Franz-Savels-Straße 69 52538 Gangelt / Germania Fax: +49 (0) 3222 1098 031 E-mail: [email protected]

Durata garanției (termenul garanției) este de 10 ani pentru toate piesele din lemn. Garanția începe cu primirea mărfii. Garanția este valabilă 10 ani. Garanția se anulează după expirarea celor 10 ani.
Pentru invocarea garanției aveți nevoie de:
1. Fotografii cu deficiențele pieselor din lemn de pe articolul achiziționat
2. Copia facturii (factura este/a fost atașată articolului expediat) sau confirmarea comenzii (vi s-a transmis prin e-mail)

Prin prezentarea dovezilor menționate puteți face apel la garanție simplu (de ex. prin e-mail).În caz de o plângere în perioada in care garantia este valida se vor înlocui gratuit piesele defectuoase din lemn ale articolului achiziționat.
Puteți solicita transmiterea prezentei declarații de garanție în scris.

Se încarca...

Comparați Produse

chevron-right