• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

Cumpărați echipament de joacă online la prețuri mici

Magazinul nostru Wickey oferă o gamă variată de echipamente de joacă pentru copii. Căutați în liniște produsele ieftinite și cele mai bune oferte. Pat pentru copii sau complex de joacă – există ceva pentru fiecare!

Pentru noi este important să le oferim copiilor dvs. distracția și aventura pe timpul jocului. Toți micii eroi joacă rolurile principale în lumea fanteziei lor. În același timp mișcarea în aer liber și creativitatea sunt susținute și dezvoltate de produsele noastre unice.

La Wickey găsiți pe întreaga perioadă a anului echipamente de joacă pentru grădină precum leagăne și lăzi de nisip din lemn la prețuri promoționale extraordinare. Și calitatea înaltă Wickey: toate ofertele, de la accesorii complex de joacă până la căsuțele de joacă pe piloni cu tobogan conving prin lemnul de înaltă calitate, impregnat sub presiune în cazan. Cu ajutorul culorilor vesele și a detaliilor jucăușe, grădina și camera copilului se transformă într-un paradis de joacă magic. Căutați acum printre ofertele noastre ieftine și găsiți preferatele noastre printre complexele de joacă reduse. Astfel, cu siguranță ochii copiilor dvs. vor străluci de fericire.

Complexele noastre de joacă: rentabile și calitative în același timp

Un complex de joacă în grădină înseamnă joacă afară în aer liber și concursuri pe leagăn cu prietenii. Totul la un preț rentabil. În acest sens Wickey organizează regulat săptămâni promoționale. Descoperiți complexe de joacă creative, care sunt produse cu foarte multă atenție în Germania: de la cadre de cățărare cu două leagăne și ladă de nisip până la căsuțe în copac cu tobogan, pentru toată familia se găsește ceva potrivit. Complexele noastre de joacă din lemn cu platforme înalte de 90 cm până la 210 cm sunt potrivite pentru copii de diverse vârste. Ați descoperit oferta perfectă, dar micii dvs. pirați își doresc neapărat o timonă pentru copii sau pietre de cățărare pentru bordul navei? Îndepliniți-le aventurierilor acest vis! Pentru că fiecare cadru de cățărare de la Wickey poate fi extins la prețuri accesibile cu accesorii în culori vesele pentru complexul de joacă. Astfel, nevoile individuale de joacă ale marinarilor dvs. sunt acoperite. Vizitați-ne regulat pentru a nu rata nicio ofertă!

Leagăne și lăzi de nisip din lemn

Toți copiii se bucură de joaca sub cerul liber. Le place să își dea jos șosetele și să își scufunde tălpile în nisipul ușor și auriu. Le place să construiască castele de nisip spectaculare și să se dea cu un leagăn pentru copii până aproape de cer. Pe lângă complexele noastre de joacă vă oferim și lăzi de nisip extraordinare și leagăne la prețuri accesibile în magazinul nostru online. Lăzile de nisip Wickey sunt disponibile în diverse variante: indiferent că este vorba despre lăzi de nisip dreptunghiulare sau o ladă de nisip în formă de vapor pentru marinarii dvs. Alegeți dimensiunea lăzii în funcție de spațiul disponibil din grădină sau în funcție de numărul aventurilor viitoare. Comandați suplimentar online un leagăn din lemn la un preț rentabil pentru a transforma grădina dvs. într-un paradis al jocurilor pentru copiii dvs. Navigați prin secțiunea Sale a Wickey, pentru a nu rata nicio promoție la leagănele și lăzile noastre de nisip.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right