Economisiți la al nostru RUSALII SALE

Complex de joacă în stil Disney

Un complex de joacă Wickey propriu în grădină devine în designul unic Disney cel mai bun cadou pentru copilul tău. Un cadru de cățărare sportiv cu personaje Disney, Mickey Mouse sau un complex de joacă clasic cu Spider-Man pentru copii – micuții tăi pot alege între diferite modele cu eroii lor preferați, potrivite cu articolele lor favorite de fan Disney. Turnurile noastre de complex de cățărare cu ladă de nisip sunt disponibile în diverse mărimi și clase de preț. Cei care doresc să cumpere produse Disney au la dispoziție modelele noastre exclusive, cu alegere între patru lumi pline de aventură. În magazinul nostru online Wickey găsești complex de joacă perfect de la Mickey Mouse, produse Regele Leu sau modele de la Frozen și Spider-Man pentru copii. Alege de asemenea între turnuri de joacă compacte și mari sau cadre de cățărare, în funcție de nevoile micilor tăi fani Disney și spațiul disponibil.

Complex de cățărare și Complex de joacă din lemn care aduc la viață eroii

În mod special, calitatea lemnului nostru este foarte importantă pentru produsele noastre. Prin urmare, producția complex de cățărare și complex de joacă din lemn în design Disney este supravegheată profesional. Decorate cu prelata noastră de înaltă calitate imprimată, personajele preferate prind viață - fie că este Mickey Mouse cel mai mare erou pentru copii sau Anna și Elsa din Frozen. De îndată ce ai construit complex de joacă în stil Disney, copiii tăi se vor bucura de distracție ani de zile. Complex de cățărare sunt fabricate din lemn masiv impregnat, ceea ce le face deosebit de robuste și le permite să reziste tuturor condițiilor meteorologice în aer liber. Bârnele stabile permit jocul mai multor copii în același timp, ceea ce este ideal pentru petrecerile de ziua copiilor sau pentru petrecerile în grădină. Fie că copiii tăi vrăjesc grădina cu magia Elsei sau se joacă cu jucăriile lor Spider-Man pe cadru de cățărare - un complex de joacă Wickey cu nisipieră se integrează perfect în fiecare joc. Pentru fixarea complex de joacă în grădină ai la dispoziție diferite opțiuni cum ar fi ancore de sol, ancore de bază sau ancore unghiulare. Pavelele de protecție în jurul turnului de joacă din lemn în grădină asigură securitate suplimentară, în special la complex de cățărare cu leagăn sau tobogan.

Distracție durabilă cu complex de joacă din lemn de la Wickey

Desigur, avem în vedere și mediul înconjurător în producția noastră. Noi ne procurăm lemn de molid și pin pentru complex de cățărare mai mari și mai mici din Europa de Est și Centrală, provenind din silvicultură durabilă. Impregnarea sub presiune asigură durabilitatea și rezistența, fiind presată cu apă în lemn. Prin urmare, nu este necesar să vopsiți sau să lăcuiți casa pe piloni sau complex de joacă în design Disney.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right