Economisiți la al nostru RUSALII SALE

Setul de planuri Flyer Disney's Regele Leu de la Wickey

Setul de planuri Flyer Disney's Regele Leu de la Wickey

Cel mai nou set de planuri oferă o soluție simplă pentru a transforma turnul vostru de joacă într-o zonă de jocuri captivantă, stilul Regele Leu.

... arată mai mult
Incl. TVA (19%)
Timpul de livrare: Cca. 04/06/24 - 10/06/24
Acest produs va fi livrat printr-un serviciu de coletărie. Vă rugăm să rețineți că perioada de livrare menționată a fost stabilită în funcție de data curentă a primirii plății și include procesarea internă a comenzii, expedierea și livrarea la adresa clientui. Timpul de expediere poate varia de la caz la caz.

Setul de planuri Flyer Disney's Regele Leu de la Wickey

Despre Setul de planuri Flyer Disney's Regele Leu de la Wickey

Lubesc copiii tăi Disney's Regele Leu și așteaptă noi aventuri cu Simba, Timon și Pumbaa? Noul nostru set de planuri oferă o soluție simplă pentru a transforma turnul de joacă într-un loc de joacă incitant, inspirat de Disney. Elementele decorative cu personajele preferate și detalii complexe inspirate de lumea savanei se pot tăia și fixa ușor pe turnul de joacă. Fie că este vorba de o ghirlandă decorativă sau de un joc de zaruri captivant - cu elementele detașabile, poți schimba fără efort aspectul turnului tău de joacă.

Sfat: Setul nostru de planuri nu este potrivit doar pentru exterior. Aduceți magia și în interior, reconfigurând elementele după cum doriți. De exemplu, transformați ghirlanda într-o piesă de decor încântătoare pentru camera copiilor sau într-un punct de atracție frumos pentru următoarea petrecere de ziua de naștere.

IMPORTANT: Acest set de planuri se potrivește următoarelor turnuri de joacă din seria noastră Flyer:

Detaliile produsului

info
Dimensiunile specificate pot varia ușor.
Productdetails
SKU627003

Conținutul livrării

  • Prelata PVC acoperită rezistentă la intemperii 650 g/m²
  • Benzi adezive pe ambele fețe
  • Frânghie
  • Toate șuruburile și șaibele necesare
  • Instrucțiuni de asamblare detaliate pentru o asamblare ușoară

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Se încarca...