Wickey – Create your own adventure!

Ce poate fi mai frumos, decât ochii strălucitori ai copiilor? Din acest motiv, ne-am angajat să contribuim la momentele când le saltă copiilor inima de fericire. Prin turnurile noastre de cățărat, căsuțele de joacă, leagănele și cutiile de nisip din lemn de calitate înaltă, precum și caracteristicile jucăușe vă aducem locul de joacă al copilului dvs. plin de fantezie și de aventuri direct acasă

La începutul anilor `90 directorul executiv, Guido Goyen, a vândut primul turn de joacă dezvoltat de el. Aceste turnuri au fost comercializate mai întâi prin distribuitori. După ce prezența Internetului s-a accentuat la sfârșitul anilor `90, s-a decis la comercializarea lor proprie online. Vânzările online au avut un succes considerabil. Astfel în 2009 s-a înființat societatea Wickey și turnurile de joacă au fost comercializate sub aceeasi marcă. De atunci suntem în creștere permanentă, comercializăm online toate turnurile de joacă peste tot in Europa iar în ultimii ani am dezvoltat sortimentul nostru prin gama pătuțurilor de copii.

Azi dispunem de o bază apreciabilă de colegi calificați și motivați care împărtășesc motto-ul companiei. Cei de colegi sunt repartizați în următoarele departamente: Marketing, IT, Dezvoltare de produse și Design grafic, Finanțe și personal, Logistică, Producție și Vânzări, precum și Serviciul Clienți.

Cine sunt clienții noștri?

Ați știut că în Europa există deja peste 500.000 de grădini în care se află un turn de joacă Wickey? Datorită know-how-ului în continuă creștere oferim turnuri de joacă nu numai destinate uzului privat, ci producem echipamente de joacă și pentru domeniul public care sunt atestate conform normei EN1176. Astfel veți întâlni turnurile noastre de joacă atât în grădinițe, cât și pe terenuri de joacă publice.

Eficacitatea și amabilitatea au întâietate

Serviciul nostru Clienți vă ajută cu plăcere, amabilitate și competenta în cazul in care aveti întrebări și nelămuriri. Sunt importante pentru noi consilierea amabilă și serviciul eficient. Cu peste 1 milion de clienți în toată Europa suntem unul dintre cei mai mari producători din sectorul de turnuri de joacă și datorită experienței noastre oferim o consiliere competentă, un service bun și produse de calitate.

Calitate, siguranță și încredere

La producerea echipamentele noastre de joacă utilizăm numai produse de calitate și alegem un lemn de calitate superioară deoarece siguranța copiilor dvs. este prioritatea noastră.

  • Fabricarea are loc în Germania
  • Construcție stabilă și de durată
  • Lemn masiv rindeluit și montat
  • Produs premium
  • Capace de protecție de siguranță speciale, din două piese
  • Calitate garantată
  • Producție monitorizată
  • Balustrade masive