Economisiți la al nostru SPRING SALE

Categorii populare

Leagăne din lemn

Un leagăn în grădină – aceasta este una dintre cele mai mari dorințe ale unui copil. Cu un leagăn din lemn Wickey îi veți aduce multă bucurie copilului dvs. Indiferent dacă este împărțit cu un frate sau o soră sau cu prietenii, leagănul pentru copii este o distracție enormă pentru fetele și băieții de orice vârstă. Descoperiți avantajele unui leagăn din lemn comparativ cu un cadru de leagăn din metal.

Cadre de leagăn din lemn & cadre de leagăn

Cea mai bună calitate a unui cadru de leagăn din lemn Wickey o reprezintă design-ul și extinderea în funcție de propriile nevoi. Datorită diverselor modalități de montaj, familia dvs. se va bucura mulți ani de leagănul pentru copii Wickey din grădină. De-a lungul timpului, leagănul pentru copii mici poate fi înlocuit cu un șezut de leagăn pentru copii de la 3 ani. După ce copiii cresc și devin mai curajoși, leagănele pot fi extinse cu echipamente de gimnastică sau puteți achiziționa direct un leagăn cu tobogan. Desigur se pot bucura de leagăn mai mult de doi copii: Într-un leagăn cuib mare sau într-un leagăn dublu confortabil se pot legăna și frații și surorile.

Spre deosebire de un leagăn din metal, un cadru de leagăn din lemn impresionează nu doar prin aspectul său natural, ci oferă și siguranța și calitatea necesară pe durata legănării datorită barelor robuste. Cu ajutorul ancorei, pe care o fixați în beton în grădină, stabilitatea este garantată și în cazul unor legănări sau a unor viteze maxime. Cu ajutorul manualului de montaj simplu, leagănul pentru exterior se montează foarte rapid. Pentru leagănul din lemn alegeți un șezut de leagăn potrivit, care să se prindă ușor cu colierele leagănului. Deja începe distracția!

Leagăn pentru copii în grădină

La Wickey găsiți echipamentul de joacă potrivit pentru exterior. Alegeți dintre suporturile compacte sau mari. Leagănele de grădină mai mici sunt realizate astfel încât să se poată adapta la orice grădină. Astfel, leagănul individual oferă multă distracție într-un spațiu restrâns. Dacă este mult spațiu disponibil, puteți monta, spre exemplu, un leagăn cu perete de cățărare și platformă: Aceste cadre de leagăn de la Wickey impresionează copiii printr-un leagăn dublu, tobogan ondulat și scară de cățărare. Datorită stâlpilor de susținere de 7x7 cm și barei de leagăn de 9x9 cm distracția pe leagăn este garantată în condiții de siguranță. O variantă palpitantă este leagănul pentru copii din lemn dotat cu o plasă de cățărare suplimentară. Dacă doriți să achiziționați un leagăn, fiți mereu atenți la promoțiile noastre de reduceri pentru a găsi o ofertă rentabilă pentru leagăne cu cadru sau un complex de joacă cu tobogan și leagăn. Indiferent de echipamentul de joacă pentru grădină pe care îl alegeți, mișcarea în aer liber contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copilului dvs. Împreună, frații și surorile și prietenii învață să îți mențină echilibrul în timpul legănării, dar dobândesc și curaj și spirit de echipă. Dacă vremea nu este bună, în timpul alergării și jocului celor mici li se face repede cald. Datorită ancorei de siguranță fixată în beton și pavelelor de protecție dispuse nu pot avea loc accidente pe durata jocului.

Montajul și extinderea autonomă a leagănului Wickey

Un leagăn Wickey în grădină îl va însoți mulți ani pe copilul dvs. Puteți monta singur leagănul și ulterior îl puteți extinde după propriile dorințe. Șezuturile de leagăn pot fi adaptate confortabil vârstei și nevoilor individuale ale familiei dvs. Pentru cei foarte mici, accesoriile pentru leagăn cuprind leagăne reglabile pentru copii mici. Întrucât cei mici cresc repede, leagănele Wickey pot fi adaptate la înălțimea și abilitățile copiilor cu ajutorul unor reglaje simple. Pentru copiii de peste 3 ani se poate monta un șezut pentru leagăn. Indiferent că este vorba despre un leagăn dublu sau individual, Wickey vă oferă o gamă variată de leagăne cu șezut mai ieftine și cu o înaltă calitate: Va fi un leagăn cu șezut clasic, un leagăn cuib sau poate un leagăn disc acrobatic? Dacă mai mulți copii vor să se dea pe leagăn, sunt disponibile fie un leagăn cuib sau un leagăn gondolă, pe care încap doi copii față în față. Copiii deosebit de activi se vor bucura de o extensie sportivă. Astfel unul din cele două leagăne poate fi înlocuit cu un trapez sau inele de gimnastică din lemn. Fiți creativ și amenajați leagănul din lemn după propriile idei, în funcție de dorințele individuale ale copilului dvs.

Stiați că...? În magazinul nostru online Wickey puteți achiziționa nu doar leagănul dorit, ci și accesorii potrivite pentru leagăne, care garantează siguranța, calitatea și distracția cu leagănul. Printre acestea se numără nu doar diversele leagăne cu șezut și echipamentul de gimnastică, ci și o varietate mare de coliere pentru leagăn, cârlige pentru leagăn, colțare în formă pătrată, ancore pentru sol și pavele de protecție. Un cadru de leagăn în grădină poate fi completat foarte ușor cu o ladă de nisip, un tobogan, o căsuță de joacă sau un întreg complex de joacă. Construiți pentru copiii dvs. un loc de joacă plin de aventuri și bucurați-vă de privirile și zâmbetul lor pline de fericire. Lăsați-vă impresionat acum online de leagănele noastre unice Wickey.

Wickey leagăne din lemn precum și restul sortimentului nostru, sunt evaluate în medie de către clienții noștri cu 4,4 din 5 stele.

FAQ

  • Care leagăn este cel mai bun pentru grădină?

    Alege leagănul potrivit în funcție de vârsta copilului, de spațiu și de buget. Printre opțiunile populare se numără leagănele simple sau duble, leagănele cuib sau leagănele cu tobogan sau perete de cățărare. Siguranța și calitatea sunt importante, așa că cercetează recenziile și recomandările.

  • Cum se instalează un leagăn?

    Iată câteva recomandări generale pentru montarea unui leagăn: 1. Citește cu atenție instrucțiunile 2. Demontează toate piesele furnizate și verifică-le cu ajutorul instrucțiunilor 3. Începe asamblarea cadrului leagănului 4. Atașează șezuturile și accesoriile pentru leagăn

  • Care este suprafața potrivită pentru un leagăn?

    O suprafață adecvată trebuie să amortizeze cât mai mult posibil o cădere. Aceasta ar putea fi un strat de iarbă, nisip, mulci de scoarță sau o suprafață realizată din pavele de protecție.

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Comparați Produse

chevron-right