Economisiți la al nostru RUSALII SALE

Setul de planuri Flyer Disney Regatul de gheață de la Wickey

Setul de planuri Flyer Disney Regatul de gheață de la Wickey

Setul nostru nou de planșe îți oferă o modalitate simplă de a-ți transforma turnul de joacă într-un minunat regat al fanteziei Disney.

... arată mai mult
Incl. TVA (19%)
Timpul de livrare: Cca. 04/06/24 - 10/06/24
Acest produs va fi livrat printr-un serviciu de coletărie. Vă rugăm să rețineți că perioada de livrare menționată a fost stabilită în funcție de data curentă a primirii plății și include procesarea internă a comenzii, expedierea și livrarea la adresa clientui. Timpul de expediere poate varia de la caz la caz.

Setul de planuri Flyer Disney Regatul de gheață de la Wickey

Despre Setul de planuri Flyer Disney Regatul de gheață de la Wickey

Copiii tăi sunt fascinați de Frozen Disney și vor mai mult de la aventurile Elsei? Noul nostru set de planuri oferă o metodă simplă de a transforma turnul de joacă într-un regat de basm Disney. Lona este imprimată cu personajele preferate ale copiilor tăi și detalii fine din lumea magică a Arendelle. Fie că este o ghirlandă sau un joc captivant de zaruri cu Olaf - poți tăia și atașa ușor elementele pe turnul de joacă pentru un nou aspect.

Sfat: Setul nostru de planuri nu este potrivit doar pentru exterior. Aduceți magia și în interior, reconfigurând elementele după cum doriți. De exemplu, transformați ghirlanda într-o piesă de decor încântătoare pentru camera copiilor sau într-un punct de atracție frumos pentru următoarea petrecere de ziua de naștere.

IMPORTANT: Acest set de planuri se potrivește următoarelor turnuri de joacă din seria noastră Flyer:

Detaliile produsului

info
Dimensiunile specificate pot varia ușor.
Productdetails
SKU627000

Conținutul livrării

  • Prelata PVC acoperită rezistentă la intemperii 650 g/m²
  • Benzi adezive pe ambele fețe
  • Frânghie
  • Toate șuruburile și șaibele necesare
  • Instrucțiuni de asamblare detaliate pentru o asamblare ușoară

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Se încarca...