Complex de joaca pentru mic si mare: Inaltimea platformei intre 90 cm si 120 cm

Un complex de joaca Wickey va transforma gradina intr-un loc de aventura pentru micii descoperitori. Complexele de catarare cu platforme inalte de 90 cm  pana la 120 cm sunt potrivite pentru copii mai mici si mai mari, astfel ca acestea garanteaza distractie pe durata mai multor ani. De la cetatea de joaca pana la cetatea de cavaleri, avem complexul de joaca potrivit pentru toate fetitele si baietii sau casuta de joaca ideala din lemn in magazinul online Wickey. Datorita design-urilor noastre pline de fantezie si modelelor variate, la Wickey orice familie gaseste complexul de catarare perfect  pentru gradina proprie.

Complex de joaca pentru copii individual pentru gradina proprie

Complexele de catarare cu calitate si siguranta verificate, realizate din lemn, aduc bucurie oricarui copil si sunt o atractie absoluta! Cu foarte multa usurinta aventurierii se catara pe echipamentele de joaca din gradina; acestia urca tot mai sus pe pietrele de catarare, fixate pe peretele de catarare si scara de catarare. Ajunsi sus, toti copiii se pot da pe tobogan si pot ateriza in iarba moale sau pe pavelele de protectie dispuse. In plus, multe complexe de joaca sunt dotate cu doua leagane astfel ca micutii nu se plictisesc niciodata. Pe timpul jocului in lada de nisip, copiii dau drumul creativitatii iar in casuta de joaca din lemn intra in propriul lor regat. Aici se sriu adevaratele povesti cu eroi!

Indiferent daca sunt utilizate pentru gradina privata sau pentru spatiile publice: Cu un complex de joaca de la Wickey transformati orice loc intr-un loc de joaca plin de fantezie, unde distractia este garantata! Alegeti foarte simplu dintr-o gama variata de cadre de catarare, casute de joaca pe piloni sau complexe de joaca pentru copii si toti copii vor iubi sa se joace afara.

Si in gradinile mici complexul de joaca Wickey se potriveste perfect datorita modelelor compacte. Va doriti un unicat? Atunci ati nimerit bine la Wickey, deoarece toate complexele noastre de joaca din lemn sunt concepute in asa fel, incat pot fi adaptate original prin diverse moduri de asamblare si o paleta de culori individuala a accesoriilor. Indiferent ca este vorba despre o casuta de copac, un complex de catarare sau un complex de joaca clasic cu tobogan si leagan - cu inaltimile de platforma adaptate copiilor si cuprinse intre 90 cm si 120 cm toti doritorii de aventura se pot bucura!

101 variante cu accesorii pentru cadrele de catarare din lemn

Un binoclu pentru pirati adevarati, cosuri de basket pentru pasionatii de sport sau o tabla cu creta pentru artistii talentati – cu ajutorul accesoriilor extraordinare  puteti amenaja complexul de joaca din lemn sau cadrul de catarare si astfel creati pentru cei mici un paradis de joaca individual. Accesoriile nu doar ca arata bine, dar dezvolta si creativitatea copilului dvs. Seturi de extensie, cum ar fi leaganele individuale si duble de la Wickey, barele noastre orizontale si lazile de nisip completeaza paradisul de aventuri. Aici, micii descoperitori traiesc aventuri fantastice!

Achizitionati complexe de joaca Wickey la preturi rentabile

Pentru ca asamblarea noului complex de joaca sa aiba succes, Wickey livreaza intotdeauna un manual de montaj usor de inteles. Siguranta copiilor dvs. este cea mai importanta pentru noi, motiv pentru care punem mare pret pe calitatea inalta si lemn sustenabil. Lemnul masiv stabil al complexelor noastre de joaca si casutelor de joaca este imprenat sub presiune in cazan printr-un procedeu special, care face lemnul deosebit de rezistent la intemperii. Un strat de lac suplimentar nu mai este necesar. Pentru ca respectivul complex de joaca sa fie stabil si pentru cei mai salbatici aventurieri, in magazinul nostru online va sta la dispozitie o gama variata de ancorari pentru diverse tipuri de pamant. Sortimentul pavelelor de protectie  completeaza pachetul de siguranta.

Exista multe posibilitati de a crea un echipament de joaca individual pentru gradina si un paradis de joaca de prima clasa pentru cei mici. Luati-va timp si lasati-va inspirati de ofertele noastre pentru echipamentele de joaca pentru exterior.

Filtrare
Selectați în funcție de
Descoperiți rapid noile produse, ofertele speciale sau cele mai populare articole care sunt marcate cu eticheta ´Wickey's Choice´!
Ghid de montaj
Poziționați cadrul de cățărare preferat la scară reală în grădina dvs. înainte de a-l cumpăra cu ajutorul funcției noastre AR. Asamblați cele mai populare cadre de cățărare ale noastre în cel mai scurt timp cu aplicația BILT®. Datorită instrucțiunilor inovatoare 3D, puteți reduce timpul de asamblare cu până la 30%!
Înălțimea maximă a platformei
Înălțimea maximă a podestului sau a platformei este cea a celei mai înalte suprafețe de joc din complex la care poate ajunge copilul dumneavoastră.
Lungimea toboganului
Alegeți lungimea ideală a toboganului pentru a satisface cerințele copiilor și ale grădinii dumneavoastră.
Serie / grosime stâlp
Denumirile seriilor noastre vă oferă informații despre grosimea stâlpilor, dimensiunile, forma și modelul diferitelor noastre echipamente de joacă. Avem ceva pentru fiecare!
Show products

Comparați Produse