Economisiți până la  35%! Cumpărați acum

Se încarca...

Înălțimea platformei ≤ 120 cm

Pagina
Pagina

Complex de joacă pentru mic și mare: înălțimea platformei între 90 cm și 120 cm

Un complex de joacă Wickey va transforma grădina într-un loc de aventură pentru micii descoperitori. Complexele de cățărare cu platforme înalte de 90 cm până la 120 cm sunt potrivite pentru copii mai mici și mai mari, astfel că acestea garantează distracția pe durata mai multor ani. De la cetatea de joacă până la cetatea de cavaleri, avem complexul de joacă potrivit pentru toate fetițele și băieții sau căsuța de joacă ideală din lemn în magazinul online Wickey. Datorită design-urilor noastre pline de fantezie și modelelor variate, la Wickey orice familie găsește complexul de cățărare perfect pentru grădina proprie.

Complex de joacă pentru copii individual pentru grădina proprie

Complexele de cățărare cu calitate și siguranță verificate, realizate din lemn, aduc bucurie oricărui copil și sunt o atracție absolută! Cu foarte multă ușurință aventurierii se cațără pe echipamentele de joacă din grădină; aceștia urcă tot mai sus pe pietrele de cățărare, fixate pe peretele de cățărare și scara de cățărare. Ajunși sus, toți copiii se pot da pe tobogan și pot ateriza în iarba moale sau pe pavelele de protecție dispuse. În plus, multe complexe de joacă sunt dotate cu două leagăne astfel că micuții nu se plictisesc niciodată. Pe timpul jocului în lada de nisip, copiii dau drumul creativității, iar în căsuța de joacă din lemn intră în propriul lor regat. Aici se scriu adevăratele povești cu eroi!

Indiferent dacă sunt utilizate pentru grădina privată sau pentru spațiile publice: cu un complex de joacă de la Wickey transformați orice loc într-un loc de joacă plin de fantezie, unde distracția este garantată! Alegeți foarte simplu dintr-o gamă variată de cadre de cățărare, căsuțe de joacă pe piloni sau complexe de joacă pentru copii și toți copii vor iubi să se joace afară.

Și în grădinile mici complexul de joacă Wickey se potrivește perfect datorită modelelor compacte. Vă doriți un unicat? Atunci ați nimerit bine la Wickey, deoarece toate complexele noastre de joacă din lemn sunt concepute în așa fel, încât pot fi adaptate original prin diverse moduri de asamblare și o paletă de culori individuală a accesoriilor. Indiferent că este vorba despre o căsuță de copac, un complex de cățărare sau un complex de joacă clasic cu tobogan și leagăn – cu înălțimile de platformă adaptate copiilor și cuprinse între 90 cm și 120 cm toți doritorii de aventură se pot bucura!

101 variante cu accesorii pentru cadrele de cățărare din lemn

Un binoclu pentru pirați adevărați, coșuri de baschet pentru pasionații de sport sau o tablă cu cretă pentru artiștii talentați – cu ajutorul accesoriilor extraordinare  puteți amenaja complexul de joacă din lemn sau cadrul de cățărare și astfel creați pentru cei mici un paradis de joacă individual. Accesoriile nu doar că arată bine, dar dezvoltă și creativitatea copilului dvs. Seturile de extensie, cum ar fi leagănele individuale și duble de la Wickey, barele noastre orizontale și lăzile de nisip completează paradisul de aventuri. Aici, micii descoperitori trăiesc aventuri fantastice!

Achiziționați complexe de joacă Wickey la prețuri rentabile

Pentru ca asamblarea noului complex de joacă să aibă succes, Wickey livrează întotdeauna un manual de montaj ușor de înțeles. Siguranța copiilor dvs. este cea mai importantă pentru noi, motiv pentru care punem mare preț pe calitatea înaltă și lemn sustenabil. Lemnul masiv stabil al complexelor noastre de joacă și a căsuțelor de joacă este impregnat sub presiune în cazan printr-un procedeu special, care face lemnul deosebit de rezistent la intemperii. Un strat de lac suplimentar nu mai este necesar. Pentru ca respectivul complex de joacă să fie stabil și pentru cei mai sălbatici aventurieri, în magazinul nostru online vă stă la dispoziție o gamă variată de ancorări pentru diverse tipuri de pământ. Sortimentul pavelelor de protecție completează pachetul de siguranță.

Există multe posibilități de a crea un echipament de joacă individual pentru grădină și un paradis de joacă de primă clasă pentru cei mici. Luați-vă timp și lăsați-vă inspirați de ofertele noastre pentru echipamentele de joacă pentru exterior.