5%* reducere suplimentară la toate turnurile de joacă folosind codul START5

Informații cu privire la categorii

minus-circle plus-circle Pot cumpăra articole Wickey doar online?

Întrucât suntem o firmă online, comercializăm produsele exclusiv pe internet. În catalogul nostru de comercianți găsiți o listă cu toate platformele de comercializare unde puteți găsi produsele noastre, în afară de magazinul nostru online. Un sfat confidențial, doar pentru dumneavoastră: Urmăriți cu regularitate canalele noastre de pe platformele sociale – vă vom surprinde în mod regulat cu promoții (reduceri) grozave!

minus-circle plus-circle Există cataloage sau broșuri cu produsele Wickey?

Iubim natura, de aceea am renunțat la cataloagele tipărite. În magazinul nostru online veți găsi tot ce vă trebuie pentru a crea o oază de relaxare unică pentru copiii dumneavoastră.

minus-circle plus-circle Pot vedea echipamentele de joacă într-o expoziție?

Până la acest moment nu am avut în vedere un showroom. Însă dacă locuiți în apropiere sau aveți drum prin apropiere, puteți să vă opriți pe la noi: am expus câteva complexuri de joacă pe terenul firmei noastre. Desigur, puteți arunca o privire și pe pagina noastră Inspiration, ca să vă faceți o primă impresie în legătură cu complexurile noastre de joacă.

minus-circle plus-circle Am nevoie de o autorizație de construcție pentru echipamentele de joacă Wickey?

Întrucât jurisprudența poate diferi nu doar la nivel internațional, ci și regional, vă recomandăm să solicitați Biroului de urbanism din comuna/orașul dvs. informații în ce privește directivele actuale.

minus-circle plus-circle Cum elimin la deșeuri echipamentul de joacă Wickey când nu îl mai folosesc sub nicio formă?

După ce demontați echipamentul de joacă, asigurați-vă că îl eliminați la deșeuri în mod profesional. Puteți afla de la autoritățile locale unde puteți elimina la deșeuri lemnul impregnat.

minus-circle plus-circle Echipamentele de joacă de la Wickey necesită întreținere?

La fel ca în cazul oricărui obiect de uz, și la complexurile noastre de joacă pot apărea semne de uzură. De aceea vă recomandăm să verificați în mod regulat echipamentul de joacă pentru ca vă asigura că șuruburile și scândurile, precum și accesoriile sunt prinse stabil.
Puteți găsi mai multe sfaturi și informații privind întreținerea în instrucțiunile de asamblare ale echipamentului dumneavoastră de joacă.

minus-circle plus-circle Există posibilitatea de a extinde complexul de joacă pe care îl am?

Uitați-vă în liniște prin magazinul nostru online, accesoriile pe care vi le oferim acolo pot fi montate fără probleme pe orice complex de joacă. Pentru moment, modulele atașabile individuale pentru complexuri nu pot fi comandate ulterior separat.

minus-circle plus-circle Sunt necesare ancore în mod suplimentar?

Jocul în condiții de siguranță a copiilor dumneavoastră este prioritatea noastră principală. Pentru a putea garanta acest lucru, vă recomandăm să achiziționați ancorele noastre împreună cu turnul de joacă și să le fixați bine în sol folosind beton. Avand în vedere că ancorele noastre sunt testate și verificate din punct de vedere calitativ, oferim o garanție de 10 ani pentru elementele din lemn dacă le utilizați. În cazul în care folosiți ancore de la o alta sursa, perioada de garanție legală de 2 ani rămâne, desigur, în vigoare.

minus-circle plus-circle Ce înălțimi ale platformelor sunt disponibile la Wickey și care sunt cele mai potrivite?

La Wickey găsiți complexuri și căsuțe de joacă cu cele mai diferite înălțimi ale platformelor. Complexul perfect pentru dumneavoastră se conturează întotdeauna conform condițiilor și dorințelor dvs.: grădina dvs. este mai degrabă mică iar copiii dvs. se apropie precauți încă de când se cațără și se leagănă? Atunci, când condițiile vă permit, este suficient un complex de joacă cu o platformă cu o înălțime de 90 cm sau de 120 cm și un tobogan scurt. Complexurile de joacă mari, cu platforme înalte de 150 cm sau 210 cm și module atașabile sunt potrivite în mod deosebit pentru copiii mai mari – și pentru o distracție de lungă durată la joacă.

minus-circle plus-circle Unde găsesc dimensiunile exacte ale echipamentului de joacă?

Ultima imagine din galerie de pe pagina corespunzătoare a produsului vă oferă informații despre lungimea, înălțimea și lățimea articolului dvs. preferat.

minus-circle plus-circle Pot monta orice accesoriu la echipamentul meu de joacă?

Puteţi monta la orice complex de joacă roţile de direcţie, binoclul şi restul accesoriilor, exact acolo unde consideraţi că se potrivesc cel mai bine. Desigur, toboganele trebuie să fie compatibile cu platforma complexului de joacă și să fie montate conform instrucțiunilor producătorului. Vă rugăm să acordați atenție distanței de siguranță corespunzătoare.

 

minus-circle plus-circle Se pot juca mai mulți copii pe un complex de joacă?

În principiu, nu există specificații legate de numărul de copii care se joacă. Ar trebui însă să rețineți că platformele individuale au o capacitate portantă maximă de 100 kg. Elementele individuale, cum ar fi leagănul, toboganul etc. pot fi solicitate cu maxim 50 kg.

minus-circle plus-circle Până la câte kilograme rezistă echipamentul de joacă?

În general, puteţi să vă orientaţi în funcţie de următoarele valori de referinţă: barele leagănului/barele transversale suportă o sarcină totală de 100 kg, scaunul standard pentru leagănul de copii suportă 50 kg. Limita de încărcare a platformelor individuale este de 100 kg.

minus-circle plus-circle Este obligatoriu să folosesc pavele de protecție?

Pentru domeniul public, este obligatoriu să folosiți pavele de protecție. Puteți afla de câte pavele aveți nevoie și unde se instalează acestea de pe pagina produsului și din documentul PDF, la detaliile produsului. Utilizarea pe domeniul privat al echipamentelor noastre de joacă nu face obiectul niciunor prevederi legale. În cazul în care complexul de joacă stă pe o bază dură, ca de exemplu pe un sol pietruit, vă recomandăm, pentru siguranță, să instalați pavele de protecție.

minus-circle plus-circle Se pot monta șezuturile de leagăn și într-un copac?

În principiu, sigur că se poate. Condiția de bază este să fie o ramură rezistentă fără ramificații care pot deveni periculoase pentru copiii dvs. când se dau în leagăn. Colierele noastre rotunde de leagăn sunt cele mai potrivite pentru acest scop. Vă rugăm să rețineți însă că montarea pe alte obiecte se face pe propria dvs. răspundere.

minus-circle plus-circle Cum fixez cadrul de leagăn?

La fel ca la complexurile noastre de joacă, și stâlpii leagănelor trebuie încorporați în beton cu ancore. Ancorele pe care le recomandăm sunt indicate pe pagina respectivă a produsului.

minus-circle plus-circle Cât de mare trebuie să fie distanța de siguranță pentru un cadru de leagăn?

În general, vă recomandăm să amplasați leagănul la o distanță de siguranță de doi metri față de alte obiecte/obstacole.

minus-circle plus-circle Câte kilograme poate suporta maxim un cadru de leagăn, respectiv un leagăn?

În general, puteţi să vă orientaţi în funcţie de următoarele valori de referinţă: barele leagănului/barele transversale suportă o sarcină totală de 100 kg, scaunul standard pentru leagănul de copii suportă 50 kg.

minus-circle plus-circle Pot cumpăra de la Wickey și nisipul pentru lada de nisip?

Nu puteți cumpăra nisip de la Wickey. Însă puteți găsi nisip de joacă de bună calitate pentru lada de nisip în orice magazin de construcții bine aprovizionat.

minus-circle plus-circle Cum se poate închide complet capacul lăzii de nisip?

Micile fante dintre scânduri, respectiv dintre capac și ladă împiedică formarea de mucegai ca urmare a acumulării de umezeală.

minus-circle plus-circle Cum se poate evita formarea de mucegai și ciuperci?

Lemnul nostru este impregnat sub presiune. Prin acest procedeu, o substanță de impregnare este presată în lemn la înaltă presiune. Acest procedeu protejează lemnul nu doar împotriva intemperiilor, ci și împotriva organismelor al căror atac poate duce la distrugerea lemnului.
Chiar dumneavoastră puteți preveni activ formarea de mucegai dacă despachetați lemnul din ambalaj imediat după ce îl primiți și dacă îl depozitați într-un mediu uscat până când îl asamblați (minim 2 zile)

Se încarca...

Comparați Produse

chevron-right