5%* reducere suplimentară la toate turnurile de joacă folosind codul START5

Calitate și garanție

minus-circle plus-circle Câți ani de garanție primesc pentru echipamentele de joacă Wickey?

Pentru că avem încredere deplină în produsele noastre, vă oferim o garanție de 10 ani* pentru toate piesele din lemn, dacă achiziționați în același timp ancorele produse de noi. În toate celelalte cazuri, se aplică garanția legală.

* Garanția înscrisă este valabilă pentru toate piesele din lemn, în cazul achiziționării simultane a ancorelor produse de noi. În toate celelalte cazuri, este valabilă garanția legală de doi ani. Pentru mai multe informații privind domeniul de aplicare al garanției și modul de revendicare, vă rugăm să consultați politica noastră de garanție.

minus-circle plus-circle Din ce moment începe perioada de garanție?

Perioada de garanție începe odată cu primirea bunurilor. Drepturile legale ale consumatorului (drepturile de garanție și dreptul de retragere) nu sunt limitate de garanție.

minus-circle plus-circle Când nu există un caz de garanție?

Garanția conține o garanție privind durabilitatea tuturor pieselor din lemn de pe articolul achiziționat. Această garanție se aplică numai dacă cel puțin una dintre ancorele produse de noi a fost achiziționată împreună cu articolul cumpărat. În caz contrar, clientul nu mai are dreptul la garanție pentru piesele din lemn deteriorate după expirarea garanției legale.
De asemenea, nu se mai oferă garanție dacă clientul însuși sau o terță parte provoacă defectul la piesele din lemn prin asamblare defectuoasă sau dacă defectul se datorează deteriorării pieselor din lemn ca urmare a utilizării sau depozitării necorespunzătoare de către clientul însuși sau o terță parte. În plus, sunt excluse din garanție daunele cauzate de vandalism din partea clientului însuși sau a unei terțe părți, proprietățile tipice ale lemnului sau daunele cauzate de intemperii.

Se încarca...

Comparați Produse

chevron-right