Complexe de joacă Wickey cu înălțimea platformei între 150 cm și 210 cm

Complexele de joacă Wickey cu înălțimea platformei între 150 cm și 210 cm vor aduce cu siguranță multă bucurie copiilor dvs. Cu complexele de cățărare palpitante, căsuțele de joacă pe piloni sau cadrele de cățărare în propria grădină, eroii mici și mari vor avea propriul paradis de joacă. Aceștia se vor întrece cu copiii vecinilor pe leagănul de lemn și apoi se vor cățăra pe scara de cățărare. Odată ajunși sus, copiii își pot da frâu liber fanteziei. Fie că pun la cale planuri secrete în căsuța de joacă, că aleargă peste punți mobile palpitante sau se dau pe toboganul ondulat lung – opțiunile sunt foarte numeroase. Pe leagănul dublu zboară cât mai sus sau construiesc un castel gigantic în lada de nisip – creativitatea nu are limite.

Complexele de cățărare Wickey sunt destinate copiilor de la vârsta de 3 ani. Echipamentele noastre de joacă din lemn sunt concepute și produse în Germania. Desigur că toate echipamentele de joacă pentru grădină sunt supuse unei verificări temeinice a calității și siguranței. Mai ales lemnul robust, impregnat sub presiune în cazan convinge prin calitatea sa înaltă și rezistența extremă la intemperii.

Echipamente de joacă individuale & complexe de joacă din lemn

Pentru a vă putea oferi o gamă variată de complexe de joacă individuale și căsuțe de copac din lemn, în magazinul online sunt disponibile diverse serii de produse. Mărcile Wickey Smart, Wickey Prime și FATMOOSE sunt prevăzute pentru grădina proprie. Complexele de joacă de la Wickey GIANT sunt potrivite pentru locurile de joacă publice, deoarece acestea sunt certificate conform certificatului standardului DIN EN 1176.

Echipamentul de joacă pentru grădină de la Wickey oferă numeroase variante: alegeți dintre complexele de joacă cu tobogan sau un complex de cățărare cu leagăn și tobogan. Copiii dvs. iubesc jocurile cu cavaleri? Atunci vă putem oferi cetăți de joacă cu perete de cățărare, punte mobilă, scări de frânghie și mai multe turnuri. La fel de iubită este și căsuța de joacă pe piloni cu o înălțime a platformei de 150 cm. Sus, în căsuța de joacă spațioasă, copiii își povestesc povești fascinante și se recreează după aventurile lor. Apoi încep din nou ca niște eroi: datorită toboganului, aceștia ajung foarte repede pe pământ, iar pe leagănul pentru copii se pot legăna împreună. Cu prizele de cățărare ajung rapid înapoi în căsuța de joacă din lemn.

Pe lângă diversele complexe de joacă Wickey oferă și o gamă variată de lăzi de nisip din lemn. Alegeți pur și simplu dimensiunea potrivită a lăzii de nisip și în pachetul combi primiți și un capac pentru lada de nisip.

Construcția autonomă a unui complex de joacă

Împreună cu mama și tata, copiii construiesc foarte simplu un loc de joacă propriu. Cu manualul de construcție complet este foarte simplu să construiți singur un complex de joacă Wickey. Pachetul de construcție cuprinde barele din lemn impregnat sub presiune în cazan, șuruburi, capace de protecție precum și accesorii.

Vă recomandăm să stabilizați suplimentar complexul de joacă cu ancore. În acest sens folosiți, cel mai bine, ancorele potrivite pentru echipamentul de joacă și pământul de grădină. Wickey oferă diverse modele pentru ancore pentru sol, ancore de pământ și ancore unghiulare. Acestea trebuie fixate pe barele din lemn ale echipamentului de joacă și la final trebuie betonate. Pentru ca pământul să fie suficient de bine prevăzut cu protecție, așezați pavele de protecție.

Extindere infinită: accesorii pentru echipamente de joacă

La Wickey mai aveți posibilitatea de a vă extinde complexul de joacă sau cadrul de cățărare cu diverse accesorii și echipamente de joacă. Echipamentele noastre de joacă pentru grădină sunt concepute în așa fel încât să se poată monta un suport de leagăn pe complexul de joacă pentru copii. Și accesoriile complexului de joacă, cum ar fi un telescop pentru copii, un coș de baschet sau o sirenă se pot monta foarte ușor pe echipamentul de joacă din lemn.

Pentru o distracție specială pe leagăn puteți alege dintre diversele șezuturi de leagăn. De la leagănul pentru copii mici, la leagănul clasic pentru copii și până la leagănul cuib, online găsiți leagănul potrivit pentru orice copil.

Recomandarea noastră: Vizitați pagina noastră de Sale în magazinul online. Acolo puteți achiziționa un complex de joacă la prețuri rentabile și vă puteți bucura de un adevărat chilipir. Profitați de reducerile noastre extraordinare.

Comparați Produse