5%* reducere suplimentară la toate turnurile de joacă folosind codul START5

Data: 12.09.2023

Responsabilități

Wickey GmbH & Co. KG
Franz-Savels-Straße 69
52538 Gangelt
Germania
Tel.: +40 (0)376 300 517
E-Mail: [email protected]

Date de contact ale responsabilului cu protecția datelor

Responsabilul nostru cu protecția datelor este disponibil la adresa noastră, destinat "Responsabilului cu protecția datelor" sau la [email protected]

Scopul prelucrării datelor

La contactarea serviciului clienți / a unui angajat:
Măsuri pentru atragerea unui client / îngrijirea clienților existenți pentru menținerea și îmbunătățirea unei relații contractuale continue; Vânzări, comunicare cu clienții și asistență, gestiunea reclamațiilor și a retragerilor / crearea și furnizarea unui sistem CRM pentru introducerea, procesarea și gestionarea datelor clienților și a datelor contractuale pentru utilizare comună de către angajați.

La plasarea unei comenzi sau furnizarea datelor dvs. de contact în magazinul online Wickey sau la un terț:
Procesarea vânzării produselor.

Baza legală

Art. 6 alin. 1 lit. b DSGVO – măsuri contractuale
Art. 6 alin. 1 lit. f DSGVO - Legalitatea prelucrării (Interes legitim)

Destinatarii datelor personale în afara companiei

La achiziționarea produselor de la terți, care nu fac parte din sortimentul Wickey, datele dumneavoastră personale vor fi transmise partenerului extern în scopul livrării directe, reclamațiilor și/sau livrării. Prelucrarea datelor dvs. se va face în cadrul unei responsabilități comune conform Art. 26 DSGVO sau prelucrării pe bază de comandă conform Art. 28 DSGVO. Pentru a exercita drepturile dvs. ca persoană vizată, puteți contacta în orice moment ambii responsabili. Ambele părți sunt în mod egal obligate să îndeplinească obligațiile de informare conform Art. 13 + 14 DSGVO.
"În cadrul procesării cumpărării, datele dvs. pot fi, de asemenea, transmise procesatorilor și terților (de ex. furnizori de servicii de expediere). Dacă este necesar, au fost încheiate contracte corespunzătoare pentru prelucrarea pe bază de comandă.

Intenția de transfer către o țară terță sau organizație internațională

Nu avem intenția de a transfera datele dvs. personale către o țară terță sau organizație internațională.

Durata de stocare

Datele dvs. personale vor fi păstrate atâta timp cât este necesar pentru scopul respectiv. Sunt excluse datele pentru care există perioade de păstrare care depășesc acest termen.

Drepturile dvs.

Dacă sunt prelucrate datele dvs. personale ca utilizator, sunteți considerat ca fiind persoana vizată conform DSGVO. Persoanei vizate îi sunt acordate următoarele drepturi față de responsabil:

  • Dreptul la informare (Art. 15 DSGVO)
  • Dreptul la corectare sau ștergere a datelor personale (Art. 16, 17 DSGVO)
  • Dreptul la limitarea prelucrării (Art. 18 DSGVO)
  • Dreptul la notificare în legătură cu corectarea sau ștergerea datelor dvs. personale sau limitarea prelucrării (Art. 19 DSGVO)
  • Dreptul la portabilitatea datelor (Art. 20 DSGVO)
  • Dreptul la opoziție (Art. 21 DSGVO)
  • Dreptul de a retrage consimțământul acordat. Legalitatea prelucrării datelor efectuate până la retragere rămâne neschimbată pe baza consimțământului acordat până în acel moment (Art. 7 alin. 3 DSGVO)
  • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere (Art. 77 DSGVO)

Decizie automatizată și profilare

Ca o companie responsabilă, renunțăm la luarea unei decizii automate sau la profilare atunci când colectăm datele dvs. personale.

Se încarca...

Comparați Produse

chevron-right