Economisiți la al nostru RUSALII SALE

Modificarea culorii leaganelor cu sezut

Modificarea culorii leaganelor cu sezut

Incl. TVA (19%)
Timpul de livrare: Cca. 13/06/24 - 21/06/24

Modificarea culorii leaganelor cu sezut

Echipamentul de joaca este configurat si asteapta deja in cosul dvs. Mai este nevoie doar sa selectati culoarea potrivita pentru leaganele cu sezut. Indiferent daca alegeti culoarea rosie, verde, albastra sau galbena, este optiunea dumneavoastra.

Observatie: Si in cazul echipamentelor de joaca cu mai mult de un leagan cu sezut este suficient sa comandati o singura data articolul pentru schimbarea culorii. Acesta va fi aplicat la toate leaganele cu sezut din echipamentul dumneavoastra de joaca.

  • Modificarea culorii pentru leaganele noastre cu sezut pentru copii
  • Personalizarea echipamentului de joaca prin selectarea libera a culorii
  • Leaganele cu sezut se inlocuiesc, nu se livreaza suplimentar
  • Modificarea culorii nu se aplica la celelalte accesorii ale complexului de joaca
  • Se poate comanda numai în combinație cu un echipament de joacă ce include leagăn
  • Este necesar numai dacă doriți o culoare diferită a scaunului de leagăn decât cea afișată în imaginile cu echipamentul de joacă pe care l-ați ales.

De ce apar cheltuieli suplimentare in acest sens?
Echipamentele noastre de joaca sunt de regula deja preambalate. De aceea, daca doriti sa personalizati culoarea, leaganele cu sezut initiale vor fi scoase din pachetul de livrare si inlocuite cu scaune in culoarea dorita. De aceea apar cheltuieli suplimentare de personal si de ambalare. Va multumim pentru intelegere.

Detaliile produsului

info
Dimensiunile specificate pot varia ușor.
Productdetails
SKU621091_k

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Se încarca...