Economisiți la al nostru RUSALII SALE

Setul de planuri Flyer MARVEL's Spider-Man de la Wickey

Setul de planuri Flyer MARVEL's Spider-Man de la Wickey

Noul nostru set de prelate îți oferă o modalitate simplă de a transforma turnul tău de joacă în lumea incitantă a Spider-Man de la MARVEL.

... arată mai mult
Incl. TVA (19%)
Timpul de livrare: Cca. 04/06/24 - 10/06/24
Acest produs va fi livrat printr-un serviciu de coletărie. Vă rugăm să rețineți că perioada de livrare menționată a fost stabilită în funcție de data curentă a primirii plății și include procesarea internă a comenzii, expedierea și livrarea la adresa clientui. Timpul de expediere poate varia de la caz la caz.

Setul de planuri Flyer MARVEL's Spider-Man de la Wickey

Despre Setul de planuri Flyer MARVEL's Spider-Man de la Wickey

Copiii tăi sunt entuziasmați de Spider-Man MARVEL și de eroicele sale aventuri? Atunci setul nostru inovator de prelate oferă o metodă simplă de a transforma turnul de joacă într-o lume a aventurilor Spider-Man. Cu eroul preferat al copiilor tăi și elemente detaliate din universul Spider-Man, această prelată garantează distracție nesfârșită. Fie că e vorba de ghirlande decorative sau de un captivant joc de zaruri, decupează aceste elemente și atașează-le la turnul de joacă pentru un aspect nou și incitant.

Sfat: Setul nostru de planuri nu este potrivit doar pentru exterior. Aduceți magia și în interior, reconfigurând elementele după cum doriți. De exemplu, transformați ghirlanda într-o piesă de decor încântătoare pentru camera copiilor sau într-un punct de atracție frumos pentru următoarea petrecere de ziua de naștere.

IMPORTANT: Acest set de planuri se potrivește următoarelor turnuri de joacă din seria noastră Flyer:

Detaliile produsului

info
Dimensiunile specificate pot varia ușor.
Productdetails
SKU627002

Conținutul livrării

  • Prelata PVC acoperită rezistentă la intemperii 650 g/m²
  • Benzi adezive pe ambele fețe
  • Frânghie
  • Toate șuruburile și șaibele necesare
  • Instrucțiuni de asamblare detaliate pentru o asamblare ușoară

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Se încarca...