• Fabricat în Germania
  • 10 ani garanție¹
  • Începând de la 243 lei livrarea este gratuită
  • Mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți

suplimentar, 5 ani garanție

suplimentar, 5 ani garanție

Avem încredere în durabilitatea și calitatea lemnului nostru și dorim să ne asigurăm în permanență că copiii se vor bucura de produsele noastre pentru o perioadă lungă de timp.

... arată mai mult
Incl. TVA (19%)
Timpul de livrare: Cca. 24/07/24 - 26/07/24
Acest produs va fi livrat printr-un serviciu de coletărie. Vă rugăm să rețineți că perioada de livrare menționată a fost stabilită în funcție de data curentă a primirii plății și include procesarea internă a comenzii, expedierea și livrarea la adresa clientui. Timpul de expediere poate varia de la caz la caz.

Suplimentar, 5 ani garanție pentru complexul de joacă sau leagănul Wickey

Avem încredere în durabilitatea și calitatea lemnului nostru și dorim să ne asigurăm în permanență că copiii se vor bucura de produsele noastre pentru o perioadă lungă de timp. Prin urmare, îți putem oferi, de asemenea, o garanție suplimentară³, care extinde garanția legală la 5 ani. Dacă achiziționezi și ancorele noastre, primești în plus garanția asociată de 10 ani¹. Acest lucru înseamnă pentru tine o garanție totală de 15 ani și o copilărie fără griji pentru cei mici cu produsele noastre.

Detaliile produsului

info
Dimensiunile specificate pot varia ușor.
Productdetails
SKU100005

#wickeyadventure

Lăsați-vă inspirați de clienții noștri mulțumiți din toată Europa, pentru a vă crea propriul dumneavoastră mic paradis sau distribuiți pe Instagram imagini din paradisul dumneavoastră Wickey, folosind hashtag-ul #wickeyadventure.

Se încarca...