Proiectați un cadru de cățărare 3D la scară reală în grădina dumneavoastră!

Pentru a vă ajuta să găsiţi complexul de joacă ideal, vă propunem funcţia noastră Augmented Reality. Augmented Reality (pe scurt: AR, în română: realitate augmentată) este o percepție a realității asistată de calculator care este îmbunătățită cu elemente virtuale. În cazul Wickey, prin funcţia AR vă oferim posibilitatea de a plasa complexurile noastre de joacă la scară reală în grădina dvs. cu ajutorul smartphone-ului înainte de a le cumpăra. Astfel, puteți decide dinainte ce complex de joacă se potrivește cel mai bine în grădina dvs. sau puteți stabili care este cel mai potrivit loc pentru acesta.

Puteți găsi mai multe informații aici.

Filtrare
Selectați în funcție de
Descoperiți rapid noile produse, ofertele speciale sau cele mai populare articole care sunt marcate cu eticheta ´Wickey's Choice´!
Ghid de montaj
Poziționați cadrul de cățărare preferat la scară reală în grădina dvs. înainte de a-l cumpăra cu ajutorul funcției noastre AR. Asamblați cele mai populare cadre de cățărare ale noastre în cel mai scurt timp cu aplicația BILT®. Datorită instrucțiunilor inovatoare 3D, puteți reduce timpul de asamblare cu până la 30%!
Înălțimea maximă a platformei
Înălțimea maximă a podestului sau a platformei este cea a celei mai înalte suprafețe de joc din complex la care poate ajunge copilul dumneavoastră.
Lungimea toboganului
Alegeți lungimea ideală a toboganului pentru a satisface cerințele copiilor și ale grădinii dumneavoastră.
Serie / grosime stâlp
Denumirile seriilor noastre vă oferă informații despre grosimea stâlpilor, dimensiunile, forma și modelul diferitelor noastre echipamente de joacă. Avem ceva pentru fiecare!
Show products

Comparați Produse